上一頁下一頁
發新話題

徵男男女女 18~88 做fd

收藏  |  訂閱
746  9.5k

引用:
原帖由 笑天下人 於 12/1/2009 21:18 發表 查看引用來源
咁打又點喎:smile_38: :smile_38:
冇咩點......只係你真係想同佢地做 fd ...... 就比個心出來.........
多 d 留意下人地.......多 d 關心下人地啦 ........!!........冇言啦我 ........

引用:
原帖由 sze167 於 2009-1-12 09:25 PM 發表 查看引用來源

冇咩點......只係你真係想同佢地做 fd ...... 就比個心出來.........
多 d 留意下人地.......多 d 關心下人地啦 ........!!........冇言啦我 ........
禾都約你架:smile_44: :smile_44: :smile_44: 去你話我知

引用:
原帖由 笑天下人 於 12/1/2009 21:34 發表 查看引用來源
禾都約你架:smile_44: :smile_44: :smile_44: 去你話我知
你就係太唔正經.......所以佢地先唔去 ...........

引用:
原帖由 sze167 於 2009-1-12 09:25 PM 發表 查看引用來源

黑熊....比個GOOD你:smile_38:

引用:
原帖由 PLBBWM 於 12/1/2009 23:09 發表 查看引用來源

黑熊....比個GOOD你:smile_38:
但係妳好難比人留意到呢 !!

HIHI~

引用:
原帖由 小君 於 13/1/2009 20:41 發表 查看引用來源
HIHI~
我返左來啦 .......:smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 sze167 於 2009-1-12 11:58 PM 發表 查看引用來源

但係妳好難比人留意到呢 !!
唔覺喎...我又唔會隱形GE:smile_30::smile_30::smile_30:
何以見解呀:smile_41:

引用:
原帖由 PLBBWM 於 14/1/2009 22:59 發表 查看引用來源

唔覺喎...我又唔會隱形GE:smile_30::smile_30::smile_30:
何以見解呀:smile_41:
搵妳,妳又唔會回我,點留意到呀 !!??

引用:
原帖由 sze167 於 15/1/2009 16:15 發表 查看引用來源

搵妳,妳又唔會回我,點留意到呀 !!??
有冇月昒呀 ??

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆