上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 3)

收藏  |  訂閱
3.0k  445.3k

星期一割左包皮. 而家笠住個杯 聽日就要番學 無理由笠住個杯啦. 咁應該搵咩"姐"住傷口?(我之前無笠杯,磨損左,勁痛, 而家一掂到就痛)

引用:
原帖由 edoex 於 2009-11-15 13:23 發表 查看引用來源
星期一割左包皮. 而家笠住個杯 聽日就要番學 無理由笠住個杯啦. 咁應該搵咩"姐"住傷口?(我之前無笠杯,磨損左,勁痛, 而家一掂到就痛)
包紗布啦, 我割完都係包咗成廿日, 不過小心唔好整濕, 痾尿要坐係度痾

想問下咁多位ching 小弟今年17 如果想下個月去dr.w度割包皮的話 可唔可以自己去

引用:
原帖由 edoex 於 2009-11-15 01:23 PM 發表 查看引用來源
包紗布 , 包埋一半龜頭, 磨唔到個頭, 唔會刺激
唔好着under ! !

引用:
原帖由 Spurs 於 2009-11-15 07:07 PM 發表 包紗布啦, 我割完都係包咗成廿日, 不過小心唔好整濕, 痾尿要坐係度痾

引用:
原帖由 twiceonly 於 2009-11-15 08:36 PM 發表 包紗布 , 包埋一半龜頭, 磨唔到個頭, 唔會刺激 唔好着under ! !

我試過包紗布. "Meet"番出黎戈下勁痛 仲會流血. 仲有姑娘話包紗布會水腫多d... 同埋我本身流好多血清(黃色既液體,姑娘話係血清)搞到我成日包唔實

我平時包皮就包住龜頭嘅(扯左都係)
琴日我的起心肝拉左塊包皮落黎....諗住清洗同習慣下(平時唔會)
但係我發覺拉左後扯個陣好緊.....未扯時冇咩特別(係癢癢地咁囉)
咁我想問遲d慣左會唔會冇咁緊..(因為都幾痛下)

請問大家割完之後點清潔?

請問有冇醫生介紹割包皮呀

割完第5天,都仲唔可以著番條褲出街:smile_27: ,掂到個環系痛的,掂到個頭就好刺激:smile_40: ,藥食曬,還是腫的...個頭好乾。醫生話乜都唔著乜都唔包住條jer系最好的,但呢幾日好涷:smile_42:
第11日就要返工,都唔知返唔返到,請問exp的ching,11天可以返到文職工作未?

引用:
原帖由 iambanker 於 2009-11-17 05:07 PM 發表
割完第5天,都仲唔可以著番條褲出街:smile_27: ,掂到個環系痛的,掂到個頭就好刺激:smile_40: ,藥食曬,還是腫的...個頭好乾。醫生話乜都唔著乜都唔包住條jer系最好的,但呢幾日好涷:smile_42:
第11日就要返工, ...
雖然我自己平時著開孖煙通,不過我覺得著三角褲好D,因為包住可以唔駛fing黎fing去,當然郁動都係要好小心
同埋出街行行下都要搵廁所擺返正個位,feel唔到痛先敢行返出去....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆