上一頁下一頁
發新話題

johny 事務所 想識30-40嘅女性朋友

收藏  |  訂閱
1.5k  34.5k

引用:
原帖由 月影 於 2009-6-20 05:20 PM 發表 查看引用來源

我對你咁架:smile_o01: :smile_o10: 對其他人不知幾溫柔:smile_o05:
佢得罪左你咩?

回覆 530# 的帖子

yes,上半場完嘞,真係要跑喇,重有下半場,如果你得閒,就再嚟傾過,到時再教訓你

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-6-20 05:21 PM 發表 查看引用來源

佢得罪左你咩?
不是呀:smile_o05: :smile_o05: 樓主好風趣...玩得...所以開玩笑:smile_o06: :smile_o06:

引用:
原帖由 johnykc323 於 2009-6-20 05:22 PM 發表 查看引用來源
yes,上半場完嘞,真係要跑喇,重有下半場,如果你得閒,就再嚟傾過,到時再教訓你
我都要睇卡通片:smile_o05: :smile_o05: 閃人:smile_o11: :smile_o11:

引用:
原帖由 月影 於 2009-6-20 05:27 PM 發表 查看引用來源

我都要睇卡通片:smile_o05: :smile_o05: 閃人:smile_o11: :smile_o11:
睇卡通片,美少女戰士呀,sailormoon 呀,啱哂你啦,月影戰士sailormoon

引用:
原帖由 月影 於 2009-6-20 03:29 PM 發表 查看引用來源

知喇 阿安得未
叫我阿安,梗吾得啦,冇大冇細,叫-------安哥:smile_34:

引用:
原帖由 johnykc323 於 2009-6-20 07:44 PM 發表 查看引用來源

睇卡通片,美少女戰士呀,sailormoon 呀,啱哂你啦,月影戰士sailormoon
你點知架

引用:
原帖由 johnykc323 於 2009-6-20 07:52 PM 發表 查看引用來源

叫我阿安,梗吾得啦,冇大冇細,叫-------安哥:smile_34:
你冇細冇大...阿安

咦,你咁夜未瞓嘅.少有喎

冇反應嘅,果然係月影戰士sailormoon下,神出鬼沒,吾等你啦,閃:smile_43:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆