上一頁下一頁
發新話題

盈天使~徵朋友傾譏..24歲以上..型仔靚女快d入黎la...都想徵男朋友(part 24)

收藏  |  訂閱
744  6.2k

引用:
原帖由 ChrisC 於 2008-10-31 05:35 PM 發表 查看引用來源

包括我呀, 哈哈
不過有冇都唔緊要la
歡迎你黎呀

引用:
原帖由 cool_la_la_ying 於 2008-10-31 05:35 PM 發表 查看引用來源

好難講架....好多人都話自己冇女朋友
但原來唔係law:smile_39: :smile_42:
時間係最好既証明嘛, 係有都唔厄你好耐啦....
同埋既然你自問都唔差, 何不找個更好的... d衰人過去了就不用理

引用:
原帖由 cool_la_la_ying 於 2008-10-31 05:36 PM 發表 查看引用來源

不過有冇都唔緊要la
歡迎你黎呀
happy friday , 去邊度反呀

引用:
原帖由 ChrisC 於 2008-10-31 05:37 PM 發表 查看引用來源

時間係最好既証明嘛, 係有都唔厄你好耐啦....
同埋既然你自問都唔差, 何不找個更好的... d衰人過去了就不用理
哈哈....我已經一早冇理佢la

引用:
原帖由 ChrisC 於 2008-10-31 05:39 PM 發表 查看引用來源

happy friday , 去邊度反呀
冇呀.....我諗都係溫書中渡過

引用:
原帖由 cool_la_la_ying 於 2008-10-31 05:42 PM 發表 查看引用來源

哈哈....我已經一早冇理佢la
good 呀, 學習照顧自己.....忘記一切唔開心既事.....積極面對將來.....向幸福美滿既生活前進....揭開新一頁....為人生加添色彩 (好態度, 努力, 加油)

引用:
原帖由 cool_la_la_ying 於 2008-10-31 05:42 PM 發表 查看引用來源

冇呀.....我諗都係溫書中渡過
why ????...星期五, 為何不休息一下

引用:
原帖由 ChrisC 於 2008-10-31 05:42 PM 發表 查看引用來源

good 呀, 學習照顧自己.....忘記一切唔開心既事.....積極面對將來.....向幸福美滿既生活前進....揭開新一頁....為人生加添色彩 (好態度, 努力, 加油)
係呀....我宜家只可以咁做.....

引用:
原帖由 ChrisC 於 2008-10-31 05:43 PM 發表 查看引用來源

why ????...星期五, 為何不休息一下
因為冇時間喇.....

引用:
原帖由 cool_la_la_ying 於 2008-10-31 05:46 PM 發表 查看引用來源

係呀....我宜家只可以咁做.....
你講到好似好被迫咁既

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆