上一頁下一頁
發新話題

同事姐弟戀/父女情 (我和我的女助手)+(番外篇)+(自白篇) Update 04 June 2008-14:04

收藏  |  訂閱
755  140.0k

早晨各位,剛剛火化左小狗,依家返左公司 ! :')

引用:
原帖由 st999631 於 2008-5-30 11:29 AM 發表
早晨各位,剛剛火化左小狗,依家返左公司 ! :')
嗯…既然送咗佢最後一程
咁你都努力面對面前要行嘅路
加油啦朋友

多謝 !
引用:
原帖由 horlickc 於 2008-5-30 11:32 發表

嗯…既然送咗佢最後一程
咁你都努力面對面前要行嘅路
加油啦朋友

引用:
原帖由 st999631 於 2008-5-30 11:29 AM 發表 早晨各位,剛剛火化左小狗,依家返左公司 ! :')
節哀順變喇,街坊。

引用:
原帖由 st999631 於 2008-5-30 11:34 AM 發表
多謝 !
其實無論是人或是寵物因離世而離開自己
也沒比自己心愛的人因某種原因
又或是變心而愛上別人因而離開自己而難過:smile_39:

引用:
原帖由 st999631 於 2008-5-30 01:55 發表
Update 30 May 2008

傻BB,我決定要好好的愛著你,保護你......等你不須要像我這般,受那麼多風吹雨打......

傻BB,請你給我一點點時間,去改變我的壞習慣......去報答你對我的恩典......
好sweet ~

節哀順變!!!!!佢會向天國默默地祝福你!!

引用:
原帖由 st999631 於 2008-5-29 02:15 PM 發表
各位,

唔好問我,點解有左GF都仍然落CLUB蒲 !
其實我呢個習慣,好難一朝一夕即刻改到......但我希望我為左佢,可以慢慢改變啦 !
因為我依家知道我個心向左邊度......

SAM 字
睇完你整個 post , 好似睇連續劇咁精彩 !!!  加你十百萬分 , 加油 !

人心肉做 , 誰屬無情的 ..... 當你着緊一個人時 ... 就會自動放棄其它野的 !! 支持 .. 支持 !!

係架地鐵度......見到有個學生哥同學生妹,係到打緊車輪同埋互相摸索......睇到GF面都紅晒......於是我就同個學生哥講 : 小朋友表演完啦,我地無興趣睇啦 ! 點知個學生哥竟然用粗口向我回禮,然後拖埋條女施施然感行過第二卡......哈 ! 依家D學生真係......無野講 !
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------you have to give them a stair to step down man!!!
now day the kids thought they were so cool, thats why they always got beaten up

唔好唔開心啦..
狗狗會係天上面好好咁守護住你同你女朋友..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆