上一頁下一頁
發新話題

我同Athena (已更新 #1672)

收藏  |  訂閱
1.7k  534.9k

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-7-5 14:58 發表 查看引用來源
佢做外星人?
我叫佢做ET,因為當時笑佢性慾強到呢個世界無人能及,佢一定係外星人!

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-7-5 14:48 發表 查看引用來源

哈哈。。。等睇我下一篇update。。。
宜家日日上黎就係等睇你update

引用:
原帖由 離火 於 2024-7-5 15:04 發表 查看引用來源

宜家日日上黎就係等睇你update
超級感謝。。。希望到宜家冇令你失望。

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-7-5 15:11 發表 查看引用來源

超級感謝。。。希望到宜家冇令你失望。
見到未有UPDATE既失望算唔算XD

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-7-5 15:00 發表 查看引用來源

我叫佢做ET,因為當時笑佢性慾強到呢個世界無人能及,佢一定係外星人!
明白!😬

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-7-5 14:52 發表 查看引用來源

係。不過佢後來都中招,仲要好ON9情况下出事,我遲啲一定會寫,放心。
係咪你哋分手原因之一??

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2024-7-5 15:37 發表 查看引用來源
係咪你哋分手原因之一??
唔係。分手原因最後一定會寫!

有這樣的體驗,今生無悔。
性愛的高潮,加埋成個意景會HIGH好多,有時硬件都只係其中一個因素。
我地D老餅去到今日都不能追求次數了。

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-6-17 16:12 發表 查看引用來源
更新: #17, #39, #49, #57, #80, #125 part1, #204 part2, #235 part 3, #251 part 4, #285, 286 part 5, #311, 312 part 6, #328 part 7, #345 part 8, #360 part 9, #373 #374 part 10, #390, #400 & 401, #406, #417 ...
好正,好耐冇追個高質post, 樓主加油,真心唔希望爛尾,我貪心d 講,你有mood, 好快d 寫晒佢!多謝你!好精彩!

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-6-17 16:12 發表 查看引用來源
更新: #17, #39, #49, #57, #80, #125 part1, #204 part2, #235 part 3, #251 part 4, #285, 286 part 5, #311, 312 part 6, #328 part 7, #345 part 8, #360 part 9, #373 #374 part 10, #390, #400 & 401, #406, #417 ...
終於追晒師兄所有故仔
十分精彩,我都睇到尻硬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆