上一頁下一頁
發新話題

【天空之城】(第29回)8/8雀仔~心大人&小鬼生日唱K PARTY

收藏  |  訂閱
1.5k  28.1k

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-8-6 03:06 PM 發表 查看引用來源

真係食得過...唔貴, 又好食
咁今晚傾埋細節:smile_o12: :smile_o12:

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-8-6 03:12 PM 發表 查看引用來源

:smile_o06: 唔好噴火啦......我...我...我~~又係你叫我不要愛你甘多..我咪睇少你幾眼囉......我自己都忍得好辛苦架:') :') :')
好啦....算妳啦...唔好喊喇 :smile_38:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-8-6 03:12 PM 發表 查看引用來源

慳返.:smile_45: :smile_45:
咁食左你o個餐先啦
妳食到宵夜既話咪得囉:smile_30:

引用:
原帖由 gary0987 於 2009-8-6 03:05 PM 發表 查看引用來源

有d咩好介紹, 我arm arm返來唔係好識定:smile_13:
你o係邊度返黎呀?
幾多歲呀? 有冇做緊野呀?
想食d 咩呀?

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-8-6 03:05 PM 發表 查看引用來源

有....阿MIC 既四季嘛
你信佢 :smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 心大人 於 2009-8-6 03:10 PM 發表 查看引用來源
幾個彪形大漢等住妳呀:smile_47:
咁益我:smile_47: :smile_47:
我幾時都話心公公好架啦:smile_o06: :smile_o06:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-8-6 03:08 PM 發表 查看引用來源

你對上o個次幾時見到呀?
唔記得了 :smile_27:

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-8-6 03:10 PM 發表 查看引用來源
:smile_o05: 又呃人請食飯唔係幾好既...~~:smile_o01:
岩岩介紹o個d 係遲下飯局架

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-8-6 15:14 發表 查看引用來源

你o係邊度返黎呀?
幾多歲呀? 有冇做緊野呀?
想食d 咩呀?
起我家底甘話....
係英國返唻放暑假既25歲搵食男一個, 返香港心願, 搵好野食,8 月尾返過去

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-8-6 03:15 PM 發表 查看引用來源

咁益我:smile_47: :smile_47:
我幾時都話心公公好架啦:smile_o06: :smile_o06:
我諗住叫佢地打尻妳咋喎:smile_o06:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆