上一頁下一頁
發新話題

同事姐弟戀/父女情 (我和我的女助手)+(番外篇)+(自白篇) Update 04 June 2008-14:04

收藏  |  訂閱
755  140.0k

Thank You ! Tony !
引用:
原帖由 Tony040131 於 2008-5-29 02:05 發表
樓主我好小留言,但都想講句:support you~~~~

你之前細佬咪認人既?
依家無再認喇?
:smile_30:

引用:
原帖由 st999631 於 2008-5-28 05:17 PM 發表
包月60萬,你信唔信 ? :smile_41:

呢個故仔我唔信不過我相信香港有唔少好似個故仔入面果位老細既人........

回覆 531# 的帖子

你女友有無上黎睇?
佢睇到唔知會點呢

Update 30 May 2008

今晚心情異常沉重,重得好似有一噸石頭,壓在心頭......因為我剛剛下了命令,送走了一隻陪伴了我和家人,15年的小狗兒......

滿以為曾經死過番生,可以看透生死,甚至超脫生死......但原來不可以 ! 當看到小狗兒離開的一刻,看似堅強的身軀,阻擋不了一滴一滴的男兒眼淚......

幸好今天有她伴在身旁,亦在如此奇怪的場合之下,確認了她女朋友的身份......

今晚她整晚伴在我身旁直到現在,默默無聲的支持我,安撫我......

傻BB,我決定要好好的愛著你,保護你......等你不須要像我這般,受那麼多風吹雨打......

傻BB,請你給我一點點時間,去改變我的壞習慣......去報答你對我的恩典......

引用:
原帖由 st999631 於 2008-5-30 01:55 AM 發表

今晚心情異常沉重,重得好似有一噸石頭,壓在心頭......因為我剛剛下了命令,送走了一隻陪伴了我和家人,15年的小狗兒......

滿以為曾經死過番生,可以看透生死,甚至超脫生死......但原 ...
嗯!!
樓主,不要太傷感啦,既然已確認了她的地位,便要好好的去珍惜和愛護她,祝福你們呀!!

幾好...love it....繼續...

樓主,不要太傷感啦

引用:
原帖由 st999631 於 2008-5-30 01:55 AM 發表

滿以為曾經死過番生,可以看透生死,甚至超脫生死......但原 ...
Sam 早晨:smile_38:唔好咁傷心啦,盡快辦理好隻狗嘅身後事啦

引用:

嘻嘻… sam 早晨
其實你唔應該傷心先至係呀
狗係最有性,係人類既好朋友
佢終於等到你定性識到好既女友
有人陪你,佢先捨得離開你哋:smile_13:
我衷心祝福牠,也祝福你哋啦:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆