上一頁下一頁
發新話題

QQ貼相區

收藏  |  訂閱
974  218.9k

回覆 530# 的帖子

佢咁有料到 , 就唔該 quote 條有相有 date 既 link 出黎 , 唔好淨係 9up ~ :smile_38:

引用:
原帖由 T-65 於 2008-10-12 01:43 AM 發表 查看引用來源

so what ... V6/U6 而家仲周街有得賣 ,
你又知人地果部係 first launch ... 不知所謂 !
你個腦裝屎?定你係青山走犯?

叫人睇手機係你,我搵到個model證明部機係舊機,你就話v6/u6都有得賣,又知人地果部係first launch

咁你叫我睇部手機做咩啊? 你飲得蒙牛多啊,on 9?

引用:
原帖由 T-65 於 2008-10-12 03:00 AM 發表 查看引用來源
佢咁有料到 , 就唔該 quote 條有相有 date 既 link 出黎 , 唔好淨係 9up ~ :smile_38:
3個同你無關係的人話你幅相係舊,仲唔夠啊, 9 up!

引用:
原帖由 T-65 於 2008-10-12 03:00 AM 發表 查看引用來源
你係度post咸相無問題,但唔該比啲誠意,唔好搵啲N年前舊相post

引用:
原帖由 geo 於 2008-10-11 09:36 PM 發表 查看引用來源

好在呢度都仲有D師兄有記性
我係唔抵得有人咁串,郁啲就要人用C眼睇野

beautiful

回覆 532~535# 的帖子

撩交嗌就唔該你地過主 ~ :smile_38:

引用:
原帖由 kickasshole 於 2008-10-12 09:50 AM 發表

你個腦裝屎?定你係青山走犯?

叫人睇手機係你,我搵到個model證明部機係舊機,你就話v6/u6都有得賣,又知人地果部係first launch

咁你叫我睇部手機做咩啊? 你飲得蒙牛多啊,on 9?
真相越辯越明

引用:
原帖由 T-65 於 2008-10-12 01:42 PM 發表 查看引用來源
撩交嗌就唔該你地過主 ~ :smile_38:
過咩主啊? 我宜家鏟緊你啊!

你有料就駁我囉,

仲有唔好咁細粒字,輸人都唔好輸個勢,ok?

一黎就嗌交,都要做番啲正經野先

無野睇,但一定唔係懷舊圖兼隨便係咸相區copy & paste

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆