上一頁下一頁
發新話題

【天空之城】誠徵天水圍街坊男女都得(第23回)8/8雀仔~心大人&小鬼生日唱K PARTY

收藏  |  訂閱
1.5k  27.0k

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-7-30 04:58 PM 發表 查看引用來源
果個好似係你喎:smile_27: :smile_30:
係?? oh....咁我實在太了解我自己喇, 唔需要重新去認識

引用:
原帖由 心大人 於 2009-7-30 04:59 PM 發表 查看引用來源
下次話我知..
又要等7日後:smile_24: :smile_24: 一陣一別後..唔知幾時先再見~:')

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-7-30 05:00 PM 發表 查看引用來源
有我同鬼兩間鋪係度.................難d囉:smile_30: :smile_30:
又係喎..呢排你地咁紅

引用:
原帖由 心大人 於 2009-7-30 04:59 PM 發表 查看引用來源

咁我高調D啦..
高調d即係又想吸引我注意你o者:smile_o06:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 30/7/2009 16:58 發表 查看引用來源

就係因為你咁低調, 我先唔覺意咁留意到你:smile_o05:
我都成日唔覺意咁俾人留意到架~:smile_o05:

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-7-30 05:01 PM 發表 查看引用來源
又要等7日後:smile_24: :smile_24: 一陣一別後..唔知幾時先再見~:')
我都唔知呀..

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-30 05:01 PM 發表 查看引用來源

係?? oh....咁我實在太了解我自己喇, 唔需要重新去認識
又讚自已:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 心大人 於 2009-7-30 05:00 PM 發表 查看引用來源
唔想妳整到我咋..仆街
雖然你把口係咁講...但我知你內心係關心我架:smile_o06:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-30 05:01 PM 發表 查看引用來源

高調d即係又想吸引我注意你o者:smile_o06:
咁我消失啦..

引用:
原帖由 心大人 於 2009-7-30 05:02 PM 發表 查看引用來源

我都唔知呀..
:smile_24: :smile_24: 我..我..有試過等12點後架~~~但..係....我...頂唔住呀:') :')

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆