上一頁下一頁
發新話題

玩乳酪,前後插玩貝,肛交..(乳酪p.2)..(玩具P.10)..(肛交p.11)~完~簽名檔有新相~

收藏  |  訂閱
793  95.8k

引用:
原帖由 wrxgc8 於 2009-6-3 11:30 AM 發表 查看引用來源

未拆線咩??
咁要小心留意喎, 唔好整親呀
but, 緊d咪好lor

把口咪咁衰啦, 佢考到你都有好處姐
佢係自己容線唔駛返去拆既,:smile_o06:

我都想佢考到不過佢對自己都冇信心呢:smile_o01:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-6-3 11:29 發表 查看引用來源

我生完之後個傷口仲好實,係佢用男上女下我先唔痛炸,

不過最好笑係佢同個仔爭奶飲,因為我係餵奶粉既,之前仲有小小人奶

出佢就幫我飲晒佢,叫個仔飲奶粉:smile_o01:
比著我都同個仔爭飲啦!
but 咁樣唔係會越整越多奶咩, 仲駛乜餵奶粉喎

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-6-3 11:31 發表 查看引用來源

佢係自己容線唔駛返去拆既,:smile_o06:

我都想佢考到不過佢對自己都冇信心呢:smile_o01:
咁你俾多D支持佢啦

引用:
原帖由 wrxgc8 於 2009-6-3 11:33 AM 發表 查看引用來源

比著我都同個仔爭飲啦!
but 咁樣唔係會越整越多奶咩, 仲駛乜餵奶粉喎
按摩咪會有奶出囉,因為我唔係餵人奶所以冇飲魚湯唔太多奶既姐,

而家都冇晒啦收晒奶啦,同埋而家佢想飲都冇得飲啦:smile_o01:

引用:
原帖由 wrxgc8 於 2009-6-3 11:34 AM 發表 查看引用來源

咁你俾多D支持佢啦
我每日都比支持佢架啦,琴晚仲煮飯比佢食算係咁啦:smile_o05:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-6-3 11:35 發表 查看引用來源

按摩咪會有奶出囉,因為我唔係餵人奶所以冇飲魚湯唔太多奶既姐,

而家都冇晒啦收晒奶啦,同埋而家佢想飲都冇得飲啦:smile_o01:
唉..... 咁就無得飲咯 :smile_40:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-6-3 11:36 發表 查看引用來源

我每日都比支持佢架啦,琴晚仲煮飯比佢食算係咁啦:smile_o05:
煮飯呢D基本野梗要啦
更要係關心佢 & 俾佢FEEL 到你支持佢呢!

引用:
原帖由 wrxgc8 於 2009-6-3 11:41 AM 發表 查看引用來源

唉..... 咁就無得飲咯 :smile_40:
佢要飲我可以沖個奶既奶粉比佢飲既:smile_o01:

你咪鬼聽個衰婆講野,我以前未生個仔之前

都冇佢玩得咁叻,佢先係我師父:smile_o05:

引用:
原帖由 wrxgc8 於 2009-6-3 11:42 AM 發表 查看引用來源

煮飯呢D基本野梗要啦
更要係關心佢 & 俾佢FEEL 到你支持佢呢!
咁佢梗係feel到啦,我唔訓都要服侍佢生理同心理既需要仲想我點,

我都算係咁架啦:smile_o05:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-6-3 11:43 發表 查看引用來源

佢要飲我可以沖個奶既奶粉比佢飲既:smile_o01:

你咪鬼聽個衰婆講野,我以前未生個仔之前

都冇佢玩得咁叻,佢先係我師父:smile_o05:
"叻" 同 "激" 係兩回事
但有一共通點 : ENJOY
:smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆