上一頁下一頁
發新話題

★☆肥友徵友區☆★...徵 男女18至99有眼耳口鼻 part 277

收藏  |  訂閱
743  7.1k

引用:
原帖由 bringMeHome 於 2009-1-21 12:18 AM 發表 查看引用來源

緊係關啦~~因為凡事包係妳身上~
所以乜都關佢事囉...:smile_30:

引用:
原帖由 sonnielmy 於 21-1-2009 00:10 發表 查看引用來源

齋食餅... 熱氣呀:smile_03::smile_03:
轉下食麵..:smile_03::smile_03:
烏冬都唔錯:smile_47:

引用:
原帖由 sonnielmy 於 21-1-2009 00:15 發表 查看引用來源

不過我件蝦子餅都好和味:smile_47::smile_47:
係~~:smile_46:
好野要同人分享~~尤其係好姊妹~:smile_03:

引用:
原帖由 包包豬 於 2009-1-21 12:16 AM 發表 查看引用來源

我件蝦子餅幾時先出現:smile_13: :smile_13: :smile_13:
快架喇..:smile_38: 你而家都去搵周公咯...
叫佢介紹返三五七件比你.:smile_03::smile_03:

引用:
原帖由 sonnielmy 於 21-1-2009 00:19 發表 查看引用來源

唔會... 一見面就攬實..:smile_30:
甘熱情~~
     我反而怕醜哦~~:smile_30:

引用:
原帖由 bringMeHome 於 2009-1-21 12:22 AM 發表 查看引用來源

係~~:smile_46:
好野要同人分享~~尤其係好姊妹~:smile_03:
同你分享.. 可能你會愛上佢都未定:smile_03:
我唔介意

引用:
原帖由 firewire 於 21-1-2009 00:16 發表 查看引用來源

順便話我知幾點開飯啦喂~
傳聞話係8點半~:smile_15:

引用:
原帖由 bringMeHome 於 2009-1-21 12:24 AM 發表 查看引用來源

傳聞話係8點半~:smile_15:
乜唔係九點咩~?

引用:
原帖由 包包豬 於 21-1-2009 00:15 發表 查看引用來源

你真係欠打架:smile_22: :smile_22: :smile_22:
我唔係~~妳股錯啦~~

引用:
原帖由 包包豬 於 2009-1-21 12:15 AM 發表 查看引用來源

你真係欠打架:smile_22: :smile_22: :smile_22:
你又話自己溫柔, 又話自己斯文既.. 而家又打人

定係好溫柔好斯文咁打呀:smile_03:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆