上一頁下一頁
發新話題

純情人妻成魔之路之收心養性part 1(相p.1, 14, 19, 58, 117)

收藏  |  訂閱
2.0k  179.8k

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-3-2 07:53 PM 發表 查看引用來源

哇,你頭像張相:smile_47:
對波大到塞唔落喇
:smile_30: 我女神黎 [/quote]

哇,大對到呢

引用:
原帖由 bobowong224 於 2015-3-2 08:00 PM 發表 查看引用來源

:smile_30: 我女神黎
哇,大對到呢 [/quote]

:smile_30::smile_30: 叫得女神WO, 當然唔少野啦

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-3-2 08:02 PM 發表 查看引用來源

哇,大對到呢
:smile_30::smile_30: 叫得女神WO, 當然唔少野啦 [/quote]

唔怪得你話難揾,要咁大對冇咩邊個有

引用:
原帖由 bobowong224 於 2015-3-2 08:00 PM 發表 查看引用來源

:smile_30: 我女神黎
哇,大對到呢 [/quote]bobo戰鬥力都唔弱,haha

引用:
原帖由 bobowong224 於 2015-3-2 08:04 PM 發表 查看引用來源

:smile_30::smile_30: 叫得女神WO, 當然唔少野啦
唔怪得你話難揾,要咁大對冇咩邊個有 [/quote]
呢D女神級 用黎打J既姐 ~ 現實中都有咁大
但一定肥好多

引用:
原帖由 小島兒 於 2015-3-2 08:05 PM 發表 查看引用來源

哇,大對到呢
bobo戰鬥力都唔弱,haha [/quote]

對住佢張相我收得皮啦

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-3-2 08:05 PM 發表 查看引用來源

唔怪得你話難揾,要咁大對冇咩邊個有
但一定肥好多 [/quote]

又係你話
唔怕你肥,最怕你細波

引用:
原帖由 bobowong224 於 2015-3-2 08:11 PM 發表 查看引用來源

但一定肥好多
又係你話
唔怕你肥,最怕你細波 [/quote]

:smile_30:  其實呢..磅數唔可以作準架
肥都可以肥得好睇

引用:
原帖由 bobowong224 於 2015-3-2 08:10 PM 發表 查看引用來源
bobo戰鬥力都唔弱,haha
對住佢張相我收得皮啦 [/quote]果d太大了,hehe,bobo對奶奶都渣唔哂

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-3-2 08:12 PM 發表 查看引用來源

又係你話
唔怕你肥,最怕你細波
:smile_30:  其實呢..磅數唔可以作準架
肥都可以肥得好睇 [/quote]

咁當然啦
好多肥妹仔都好靚

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆