上一頁下一頁
發新話題

黑妹Melo 之 強制亂入 (完!!!! #4!!!! 新相!!!!)

收藏  |  訂閱
867  106.7k

引用:
原帖由 玄鬼 於 2011-9-9 03:57 PM 發表 查看引用來源

你張正面相如你patpat相一樣咁掂~~~完美比例~
何謂完美比例呢
請指教

引用:
原帖由 kkmt 於 2011-9-9 03:50 PM 發表 查看引用來源

個個都對我個patpat想入非非呀
:smile_19: :smile_19: :smile_19:
咁妳個patpat 真係吸引丫嗎 =)

引用:
原帖由 initialr 於 2011-9-9 03:57 PM 發表 查看引用來源

何謂完美比例呢
請指教
係佢身上見唔到任何贅肉...
胸型...腰型...臀型..完全達到s身型標準...

引用:
原帖由 玄鬼 於 2011-9-9 04:04 PM 發表 查看引用來源

張相影得靚姐...

引用:
原帖由 玄鬼 於 2011-9-9 04:04 PM 發表 查看引用來源

學術D 講啦
佢今日自拍既相
腰同下盤既比例係1:1.5
同宇宙萬物中既黃金比例1: 1.618幾接近
而人類, 一見到1:1.618既野就自動著迷
所以先有好多建築物(例如羅馬temple 0個D 3角形, 人像既比例)
都會令我地一見傾心

引用:
原帖由 initialr 於 2011-9-9 04:09 PM 發表 查看引用來源

學術D 講啦
佢今日自拍既相
所以先有好多建築物(例如羅馬temple 0個D 3角形, 人像既比例)
都會令我地一 ...
講到咁學術做咩~~~

引用:
原帖由 initialr 於 2011-9-9 04:09 PM 發表 查看引用來源

學術D 講啦
佢今日自拍既相
都會令我地一 ...
而腰同pat 有1:1.5 比例既女星
最好既example 就係Jessica Alba

引用:
原帖由 玄鬼 於 2011-9-9 04:12 PM 發表 查看引用來源

講到咁學術做咩~~~
咁先有說服力
雖然望相都夠哂說服力

引用:
原帖由 initialr 於 2011-9-9 04:12 PM 發表 查看引用來源

http://cache.kotaku.com/assets/resources/2007/06/jessica_alba_ds_275.jpg
呢啲身型好難搵到喎

引用:
原帖由 initialr 於 2011-9-9 04:12 PM 發表 查看引用來源

死仔~~成日研究呢D野~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆