上一頁下一頁
發新話題

【天空之城】(第29回)8/8雀仔~心大人&小鬼生日唱K PARTY

收藏  |  訂閱
1.5k  28.1k

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 6/8/2009 14:53 發表 查看引用來源

咁你好快d 去食返d 野先啦...明知胃痛又唔食野, 有冇頂住咁呀?
啱啱食左個飽...而家準備食藥~:smile_o03:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-8-6 15:03 發表 查看引用來源

我介紹o個日對你黎講好遠呀, 我地可以去食第2 D
有d咩好介紹, 我arm arm返來唔係好識定:smile_13:

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-8-6 02:59 PM 發表 查看引用來源
人地係請你麻..不是請我~~...我不阻住你地啦:smile_o13:
唔阻~~我地可以一齊架嘛

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-8-6 03:00 PM 發表 查看引用來源
多謝Q女資料:smile_30: :smile_30:
睇落食得過果隻囉:smile_30: :smile_30:
扑鎚   
真係食得過...唔貴, 又好食

引用:
原帖由 macaroni 於 2009-8-6 03:00 PM 發表 查看引用來源

係唔係何福堂前d個d屋仔到:smile_41:
你講o個度應該係泰味村

引用:
原帖由 macaroni 於 2009-8-6 03:01 PM 發表 查看引用來源

但我見個到好靜,但又做到好大下,,得唔得架 :smile_41:
你對上o個次幾時見到呀?

引用:
原帖由 心大人 於 2009-8-6 03:04 PM 發表 查看引用來源
巴閉喇..而家唔應我:smile_45:
:smile_o06: 邊有..我心中得你最重要....可能係唔覺眼MISS左姐~~點會唔應你

引用:
原帖由 心大人 於 2009-8-6 03:02 PM 發表 查看引用來源
我叫屋企人開門比妳:smile_47:
係唔係真架:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-8-6 03:08 PM 發表 查看引用來源

:smile_o06: 邊有..我心中得你最重要....可能係唔覺眼MISS左姐~~點會唔應你
就係因為唔覺眼囉..

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-8-6 03:02 PM 發表 查看引用來源
紅橋個邊個間~:smile_o13:
我住過o個頭3年...唔覺眼既, o係邊個位呀?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆