上一頁下一頁
發新話題

我與19yrs女網友的醉人經歷 (UPDATED P.34,P36完)

收藏  |  訂閱
1.5k  117.0k

引用:
原帖由 迪拉''回樂 於 2009-6-20 09:50 AM 發表 查看引用來源

哦 ~~  :smile_35:    唔一定係 42"先靚既.. 睇番個比例啫.. ~ 好似梁詠 x 咁就死啦... :smile_35:
丫..  你咁勤力覆post.. 又唔見你 support 吓我.. :smile_24:  不過唔好回喇.. 費 ...
我有回   咖:smile_35::smile_35:

GIGI   嗰啲  高瘦平都   正咖

引用:
原帖由 迪拉''回樂 於 2009-6-20 09:54 AM 發表 查看引用來源

其實兩睇既..   好多"佬"就係人生閱歷豐富.. 要溝個妹妹仔其實真好易.. 睇吓出自真心定呃蝦條啫.. 不過我都覺得...   但係亦都好多女仔鍾意 d 佬" 夠man , 識得多野..可以開拓自己眼界.. 所以冇絕 ...
講  得   arm  

因為   我都   係

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-6-20 06:00 AM 發表 查看引用來源
好多謝各位兄弟姊妹支持呢個 post, 我同呢個故事的女主角“Y” 小姐傾過, 佢叫我轉達佢意見, 佢話佢明白有人會吾接受忘年的男女感情, 但即使閣下吾接受, 亦吾代表您有權去阻止其他人接受, 呢個係自由社會, 大家各取所 ...
十卜丫    人地daddy:smile_47::smile_47:

我終於  明白   我老公   之前入   過黎   睇  點解   話我   似你個  19   歲網   友啦:smile_47:

引用:
原帖由 迪拉''回樂 於 2009-6-20 09:54 AM 發表 查看引用來源

其實兩睇既..   好多"佬"就係人生閱歷豐富.. 要溝個妹妹仔其實真好易.. 睇吓出自真心定呃蝦條啫.. 不過我都覺得...   但係亦都好多女仔鍾意 d 佬" 夠man , 識得多野..可以開拓自己眼界.. 所以冇絕 ...
係呀

男人越大

先知自己 market 越大

oh so sweet :smile_o05:
講真..
我真係接受唔到一個大自己咁多ge男仔...
不過我又覺得冇問題.. :smile_30:

waiting for your part2 :smile_o12:

引用:
原帖由 wcday 於 2009-6-20 11:25 AM 發表 查看引用來源

係呀

男人越大

先知自己 market 越大
:smile_47::smile_47:咁你market 埋...

引用:
原帖由 ●○熊貓仔○● 於 2009-6-20 11:27 AM 發表 查看引用來源
oh so sweet :smile_o05:
講真..
我真係接受唔到一個大自己咁多ge男仔...
不過我又覺得冇問題.. :smile_30:

waiting for your part2 :smile_o12:
個刻 happy 下姐
唔通下下一生一世
:smile_o05:

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-6-20 11:28 AM 發表 查看引用來源
:smile_47::smile_47:咁你market 埋...
收左檔了
:smile_o08:

引用:
原帖由 wcday 於 2009-6-20 11:31 AM 發表 查看引用來源

收左檔了
:smile_o08:
我吾信..

引用:
原帖由 wcday 於 2009-6-20 11:30 AM 發表 查看引用來源

個刻 happy 下姐
唔通下下一生一世
:smile_o05:
咁係接受唔到就接受唔到ga啦.. :smile_o08:
無論係果刻定一生一世.. :smile_13:

不過我唔排除有例外ge
睇下有冇feel ga姐...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆