上一頁下一頁
發新話題

徵有心人網上結緣...............[37]

收藏  |  訂閱
738  4.9k

引用:
原帖由 傑一傑 於 2009-2-16 11:48 AM 發表 查看引用來源

叫佢去銀行過數比妳
叫左啦........都收唔到, 典算,
你過住比我先:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 傑一傑 於 2009-2-16 11:50 AM 發表 查看引用來源
咁就錫啖先啦
鍚鍚鍚.............支黑玫瑰去左邊:smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 jacky0658 於 2009-2-16 11:52 AM 發表 查看引用來源

我e+食飯...下午先開波~~:smile_38: :smile_43:
食飽D.........快D番:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 傑一傑 於 2009-2-16 11:53 AM 發表 查看引用來源

我唔急...我有大把時間,慢慢等佢返:smile_38: :smile_38:
睇得出.........你頂得字無呀:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 ching788 於 2009-2-16 11:53 AM 發表 查看引用來源

你又未食葯呀............都叫你排隊落,
搵下龍尾先講喇:smile_45: :smile_45:
唔好啦,好難搵呀,妳整個位比我算啦

引用:
原帖由 ching788 於 2009-2-16 11:55 AM 發表 查看引用來源

叫左啦........都收唔到, 典算,
你過住比我先:smile_38: :smile_38:
妳想我過d 咩野比妳

引用:
原帖由 ching788 於 2009-2-16 11:56 AM 發表 查看引用來源

鍚鍚鍚.............支黑玫瑰去左邊:smile_45: :smile_45:
清清早晨 .. 點先有得鍚架

引用:
原帖由 傑一傑 於 2009-2-16 11:58 AM 發表 查看引用來源

唔好啦,好難搵呀,妳整個位比我算啦
唔做得貢家..........打尖, 差人拉家

引用:
原帖由 ching788 於 2009-2-16 11:56 AM 發表 查看引用來源

我係屋企種字先,下次見面先送比妳

引用:
原帖由 傑一傑 於 2009-2-16 11:59 AM 發表 查看引用來源

妳想我過d 咩野比妳
緊係錢啦...............比你激屎:smile_19:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆