上一頁下一頁
發新話題

【徵友】也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【49】

收藏  |  訂閱
736  4.1k

第一次來臨貴 帖  請多多指教呀 :smile_38::smile_38:OONE 電台 - 現在  - 留意

收聽辦法 :

引用:

windows media player

於 Internet Explorer 網址輸入列內輸入

mms://123.203.173.147:9000/

即可收聽直播中的OONE電台。
引用:
Real player

開啟播放器後在

檔案 內的  開啟

輸入
mms://123.203.173.147:9000/

即可收聽直播節目。

歡迎各位於短消息或帖子內點播歌曲。

引用:

點歌表格:

歌名:
歌手:
類型(廣東話、國語等):

引用:
原帖由 Oone 於 2008-10-6 06:13 PM 發表 查看引用來源
第一次來臨貴 帖  請多多指教呀 :smile_38::smile_38:OONE 電台 - 現在 開始直播 - 敬請留意

收聽辦法 :
你個台有冇牌照架

引用:
原帖由 DSHK 於 2008-10-6 06:10 PM 發表 查看引用來源

我唔係佢地對手, 我年事已高:smile_24: :smile_24:
花花鍾意咪得囖
不如入蓉蓉到, 我唔想兩頭騰:smile_27:

引用:
原帖由 DSHK 於 2008-10-6 06:17 PM 發表 查看引用來源

你個台有冇牌照架
網路廣播電台不需牌照的 

引用:
原帖由 Oone 於 2008-10-6 06:18 PM 發表 查看引用來源
網路廣播電台不需牌照的
咁咪可以叫亞牛佢地轉為網路廣播囉

引用:
原帖由 DSHK 於 2008-10-6 06:22 PM 發表 查看引用來源

咁咪可以叫亞牛佢地轉為網路廣播囉
我同楊匡都好熟 

網路電台佢地已經用緊
但係呢~ 佢地要爭取既係大氣廣播 :smile_38:

今日無醒去一脚
就令去個Post黎出気Lar
我大脚一

伸:smile_34: :smile_34: :smile_34:

good night

支持.....盼望未來的日子,在漫漫路上與你並肩擕手渡過,互相關懷,互相扶持,互相勉勵,互相緬懷,偶而拾起一點回憶,相視而笑,盡在無言欣然中。

引用:
原帖由 四季風 於 2008-10-6 11:36 PM 發表 查看引用來源
支持.....盼望未來的日子,在漫漫路上與你並肩擕手渡過,互相關懷,互相扶持,互相勉勵,互相緬懷,偶而拾起一點回憶,相視而笑,盡在無言欣然中。
好呀:smile_38: 支持呀:smile_30: :smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆