上一頁下一頁
發新話題

4月全接觸,日日都有團(夠3人就成團)有錢佬迷情OL光豬團,450全包,250齊K(第三版)

收藏  |  訂閱
764  7.9k

引用:
原帖由 kaka1111 於 2009-4-7 10:41 PM 發表 查看引用來源

17號覆啅~~~~~師傅,有乜部署呀?
我而家真係無乜info喇…點幫你諗呀…
你聽日msn講清楚你地交手過程睇下有無得練過啦…
有時真係會遇到d完全無機會入手既女架…
到時就要識得放手…:smile_44:

引用:
原帖由 kaka1111 於 2009-4-7 10:43 PM 發表 查看引用來源
真係星期五要同你詳談下先,學下野
直情叫佢開班授徒好過啦

引用:
原帖由 mokisui 於 2009-4-7 10:43 PM 發表 查看引用來源

info 嘅嘢, 好多時都要靠自己揾架 :smile_35::smile_35:
又要做下功課覆啅先:smile_22: :smile_22:

引用:
原帖由 CP伏特加 於 2009-4-7 10:43 PM 發表 查看引用來源

B小姐吾關佢事
邊個衰係b小姐手上呀咁:smile_41:
點得架…衰係女手…:smile_22: :smile_22:

引用:
原帖由 mokisui 於 2009-4-7 10:44 PM 發表 查看引用來源

直情叫佢開班授徒好過啦
我d料只係過俾老友架咋…:smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-4-7 10:45 PM 發表 查看引用來源

點得架…衰係女手…:smile_22: :smile_22:
係B小姐衰係伏特加手上

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-4-7 10:45 PM 發表 查看引用來源
你睇錯喇, 多情種話自己同你一樣, 都係有女主動好冧自己, 而嗰條女被稱呼為 B 小姐

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-4-7 10:46 PM 發表 查看引用來源

我d料只係過俾老友架咋…:smile_34: :smile_34:
同你做朋友真係一流啦:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-4-7 10:46 PM 發表 查看引用來源
冇人話公開收生吖, 開班呢家嘢, 唔一定係對外開放架嘛

引用:
原帖由 CP伏特加 於 2009-4-7 10:40 PM 發表 查看引用來源
\\

:smile_44: 都係架
玩多d溝女遊戲就會進步架喇…:smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆