上一頁下一頁
發新話題

【瘋人院】徵癲.傻.妄.痴

收藏  |  訂閱
743  7.2k

引用:
原帖由 膠時間 於 2008-10-7 04:19 AM 發表 查看引用來源
仲去唔去淫詩呀:smile_38:
好吖...費事比人誤會我地頭丫麻:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 膠時間 於 2008-10-7 04:18 AM 發表 查看引用來源
咁ok啦 :smile_08:
咁我又ok啦 :smile_08:

引用:
原帖由 daircs2005 於 2008-10-7 04:21 AM 發表 查看引用來源

我週時都見到街上有人企係度自已同自已笑,但唔會行去問佢笑乜囉,所以呢,也都唔會理人自已覺得有乜咁好笑
仲電車男哦,幾多年前套戲呀,呀,好似三年都有囉呵
你都知電車男已經3年la....甘你仲咩而家仲做緊r

引用:
原帖由 凍檸7 於 2008-10-7 04:21 AM 發表 查看引用來源
http://hk.wrs.yahoo.com/_ylt=A3xsaCXacupIYioB01..ygt./SIG=127qecqjb/EXP=1223410778/**http%3A//static.flickr.com/31/55953637_7d8483208e.jpg

版主....你有無le個能力ka
邊個能力呀,你問得咁暖味點答你呢

引用:
原帖由 daircs2005 於 2008-10-7 04:21 AM 發表 查看引用來源

我週時都見到街上有人企係度自已同自已笑,但唔會行去問佢笑乜囉,所以呢,也都唔會理人自已覺得有乜咁好笑
仲電車男哦,幾多年前套戲呀,呀,好似三年都有囉呵
好戲5可以重溫架咩:smile_14: :smile_14: :smile_14:

引用:
原帖由 daircs2005 於 2008-10-7 04:23 AM 發表 查看引用來源

邊個能力呀,你問得咁點答你呢
你係米應該要進修下d中文le:smile_13:

引用:
原帖由 凍檸7 於 2008-10-7 04:22 AM 發表 查看引用來源

你都知電車男已經3年la....甘你仲咩而家仲做緊r
係呀,都睇到香港有人幾年後先當時興,仲通常係幾十歲阿叔,呢樣好笑呀,你點解唔笑呀

引用:
原帖由 凍檸7 於 2008-10-7 04:24 AM 發表 查看引用來源

你係米應該要進修下d中文le:smile_13:

是旦啦,又唔係寫租約,你d中文都係咁上下le

引用:
原帖由 daircs2005 於 2008-10-7 04:24 AM 發表 查看引用來源

係呀,都睇到香港有人幾年後先當時興,仲通常係幾十歲阿叔,呢樣好笑呀,你點解唔笑呀
甘我地幾時出黎比較下個樣冰個後生仔...冰個令仔d 姐

我有笑ka....岩岩我見到你打le句野ge時候指住個mon係甘笑lo:smile_30:

引用:
原帖由 daircs2005 於 2008-10-7 04:24 AM 發表 查看引用來源

好笑咩:smile_45:  :smile_45:  
做咩笑d老人家:smile_39: :smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆