上一頁下一頁
發新話題

QQ貼相區

收藏  |  訂閱
974  218.9k

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-9-24 07:08 PM 發表 查看引用來源

龍兄仲係度....唔駛驚....
某強權說的話,我差點就玩完

引用:

如龍龍是說謊.那我會進一步追究,包括他的一切分身.

引用:
原帖由 龍龍~ 於 2008-9-25 20:55 發表 查看引用來源

理西得佢甚麽强權呀....

引用:
原帖由 龍龍~ 於 2008-9-25 20:55 發表 查看引用來源

開分身佢知鬼咩  :smile_38:   龍龍我這個老人家都支持妳  無妳個 版都幾悶下 :smile_42:

引用:
原帖由 JackySam 於 2008-9-29 02:17 AM 發表 查看引用來源

開分身佢知鬼咩  :smile_38:   龍龍我這個老人家都支持妳  無妳個 版都幾悶下 :smile_42:
呢度有甘多QQ高手點會悶啊

來件大咪咪的

引用:
原帖由 龍龍~ 於 2008-9-29 17:58 發表 查看引用來源

呢度有甘多QQ高手點會悶啊

來件大咪咪的

h ...
高手大部份都收山啦  (包括我) :smile_30:
真係幾大下 wo  又好細個 :smile_13:

嘩大能到呀條四眼妹,真想睇佢除埋個ber:smile_40:

引用:
原帖由 JackySam 於 2008-9-30 03:44 AM 發表 查看引用來源

高手大部份都收山啦  (包括我) :smile_30:
真係幾大下 wo  又好細個 :smile_13:  
我唔係高手都要收山,係貼相區呃下分就算:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 龍龍~ 於 2008-9-30 04:39 發表 查看引用來源

我唔係高手都要收山,係貼相區呃下分就算:smile_30: :smile_30: :smile_30:  
妳係頂級高手啦   :smile_30: :smile_30:   就睇下相都夠啦

引用:
原帖由 龍龍~ 於 2008-9-30 04:39 發表 查看引用來源

龍龍有時唔駛妳果d 垃圾  我昨晚睇唔到唔係早就關 post 同果d以為人唔知自己係咩人 嫁人吵真係浪費心機嫁
由佢地啦

引用:
原帖由 JackySam 於 2008-10-1 12:59 AM 發表 查看引用來源

龍龍有時唔駛妳果d 垃圾  我昨晚睇唔到唔係早就關 post 同果d以為人唔知自己係咩人 嫁人吵真係浪費心機嫁
由佢地啦
我最鳩憎d人網上廢話,乜野圍攻??不知所謂,網上9up就叻,現實就粒水:smile_39:
現實中敢圍我就比過叻佢:smile_30: :smile_30:

睇到JackySam c兄 同阿water c兄post,個個來抽水,試問邊個會再出帖子分享?所以我收皮是明智的

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆