上一頁下一頁
發新話題

有男,女朋友,但仲需要情人嗎。

收藏  |  訂閱
709  19.0k

引用:
原帖由 jean_andylau 於 2013-2-19 11:36 PM 發表 查看引用來源
咪係囉,岩岩遇著剛剛,
斷又可惜,情況又容許繼續,
諗多都無謂:smile_13:
本來
人生就是充滿無奈與妥協啦.......:smile_30:

引用:
原帖由 jean_andylau 於 2013-2-19 10:46 PM 發表 查看引用來源
有D野唔係話修補就修補到,好似我自己咁,
我個和尚本身對性都需求唔大,做左幾十年人,你叫佢點改變呢?:smile_45:
我夠唔鐘意佢日日打機啦,又有乜計?
扭計嗲佢,叫佢每日陪我一個鐘,佢陪幾日又返入房,唔通我 ...
我好讚賞你哩種睇法,每個人都有自己性格,好難去改變,所以其實只有包容,才能長久。

引用:
原帖由 宅男歐吉桑 於 2013-2-20 11:06 AM 發表 查看引用來源

呢句真..之前o個個係好意外地開始..
不過呢d機會未必再黎
我兩個情人都係意外地發生架(T_T)

引用:
原帖由 ~Ken~ 於 2013-2-20 12:01 PM 發表 查看引用來源

我好讚賞你哩種睇法,每個人都有自己性格,好難去改變,所以其實只有包容,才能長久。

兩個人係獨立個體,改變人係無可能,性格如此,和尚都唔會要求改變我鍾意玩,鍾意浦嘅性格(⊙⊙)

引用:
原帖由 jean_andylau 於 2013-2-20 12:25 PM 發表 查看引用來源

仲要大家都想行呢一步...你知d開口有幾難架喇

引用:
原帖由 ~Ken~ 於 2013-2-20 12:01 PM 發表 查看引用來源

你幾日唔見左,我以為你俾外星人吸走左tim(⊙⊙)

引用:

我幾鍾意對方都好, 都以性格為先, 求相處為主
我好怕大家越走越遠, 但又對一世....

引用:
原帖由 jean_andylau 於 2013-2-20 12:25 PM 發表 查看引用來源

咁多意外...

願聞其詳

引用:
原帖由 6Inch 於 2013-2-20 12:31 PM 發表 查看引用來源

我幾鍾意對方都好, 都以性格為先, 求相處為主
我好怕大家越走越遠, 但又對一世....
咁都要睇下對方性格好唔好,識唔識做人

引用:
原帖由 宅男歐吉桑 於 2013-2-20 12:28 PM 發表 查看引用來源

仲要大家都想行呢一步...你知d開口有幾難架喇
我好似無開過口喎,大家都飲多左就上酒店啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆