上一頁下一頁
發新話題

【天空之城】(第35回)祝雀仔8月28日生日快樂(留意第一頁活動內容)

收藏  |  訂閱
1.5k  31.4k

引用:
原帖由 kaiching 於 2009-8-17 12:39 PM 發表 查看引用來源

你一向都知我唔係咁的人KA MA~:smile_13:
我怕你會為左我個仔而改變呀

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-8-17 12:31 PM 發表 查看引用來源

未開始玩佢都玩左佢老母先喇
咁佢媽咪一向都同我地玩開KA LA~:smile_30:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-8-17 12:41 PM 發表 查看引用來源

有邊度好食架??
:smile_o08:我份人無咩要求...比較唔到...
況且我技術好好:smile_o01: 唔多會難食

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-8-17 12:32 PM 發表 查看引用來源

有冇去過藍地o個間呀?
邊間呀~
D野好唔好食KA~?:smile_41:

引用:
原帖由 kaiching 於 2009-8-17 12:40 PM 發表 查看引用來源

佢會自己跟你尾黎KA LA~:smile_30:
我唔話佢知咪得囉

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-8-17 12:34 PM 發表 查看引用來源
我好討厭BBQ~~所以好少去~~以上所講既地方我都未去過~:smile_34:
小妹我好感動呀~
你為左我~討厭的野都肯做~:smile_13:

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-8-17 12:41 PM 發表 查看引用來源

我一對住個火爐.就想訓~:smile_38: :smile_38: :smile_38: 次次去到食得少少就訓著左:smile_34:
你男友燒比你食

引用:
原帖由 sansun654 於 2009-8-17 12:35 PM 發表 查看引用來源
:smile_o08: 我個fd話唔好食架bor
咁富泰呢?:smile_41:

引用:
原帖由 sansun654 於 2009-8-17 12:43 PM 發表 查看引用來源
:smile_o08:我份人無咩要求...比較唔到...
況且我技術好好:smile_o01: 唔多會難食
係?? 咁你o個日黎負責燒野比我地食啦:smile_30:

引用:
原帖由 kaiching 於 2009-8-17 12:43 PM 發表 查看引用來源

小妹我好感動呀~
你為左我~討厭的野都肯做~:smile_13:
:smile_13: 又唔係既...係好少去囉...我係公司做左甘耐..佢地約親我去BBQ我都寧死不屈架~:smile_38: :smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆