上一頁下一頁
發新話題

徵友18-88 歲 <>(round 2)

收藏  |  訂閱
1.5k  27.6k

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-7-16 05:34 PM 發表 查看引用來源

鐵閘得個柜......木門冇左鎖到....同鎖位...爛左...:smile_13: 同自出自入冇分別...
咁裝返個鎖去度木門都唔得咩???

不過你地果度住咁耐, 有咁多熟人, 都唔怕既~~一晚半晚.....
你叫舅父佢地幫你搵定閘門, 叫人明天上黎裝啦

引用:
原帖由 你奧仔 於 2009-7-16 05:35 PM 發表 查看引用來源

落街買支粉筆...係地下畫個人形訓係度...再買2個苛番茄攪攪佢...得左:smile_o12:
妖......你不如話畫個人形系地下, 眼訓就訓系個人形入面:smile_34:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-7-16 05:38 PM 發表 查看引用來源

搞咩呀......:smile_o02:
x file ~~~~ :smile_30:

引用:
原帖由 會計敗類 於 2009-7-16 05:37 PM 發表 查看引用來源

佢都無左度門同鐵閘, 真系有錬都無用啦:smile_41:
佢意思係.....用黎鎖住自己.........:smile_13:

引用:
原帖由 你奧仔 於 2009-7-16 05:35 PM 發表 查看引用來源

落街買支粉筆...係地下畫個人形訓係度...再買2個苛番茄攪攪佢...得左:smile_o12:
請問有咩用:smile_41:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-7-16 05:38 PM 發表 查看引用來源

搞咩呀......:smile_o02:
兇人囉...咩事呀:smile_o12:

引用:
原帖由 ccf1116 於 2009-7-16 05:35 PM 發表

買條鐵鍊同鎖得吾得呢?:smile_41:
條鏈.....搵唔到位綁喎:smile_13: 唸緊..真係用個櫃...頂住...我唸..得掛...

引用:
原帖由 會計敗類 於 2009-7-16 05:39 PM 發表 查看引用來源

妖......你不如話畫個人形系地下, 眼訓就訓系個人形入面:smile_34:
都係辦法喎!:smile_14:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-7-16 05:35 PM 發表 查看引用來源

我家下得返個柜咋喎...:smile_38: 條屍行電梯口喎...
一於擺 "空城計" 啦 , 打開晒d門 . 呀係喎 ; 已經冇門喇喎 ~ ... 打開晒反而冇人敢入啦 .

引用:
原帖由 會計敗類 於 2009-7-16 05:39 PM 發表 查看引用來源

禽獸...係你先講得出呢d說話:smile_o02: :smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆