上一頁下一頁
發新話題

【夜遊館】~徵一班鍾意傾計既男/女性朋友~(part 14)~13/6 創興打邊邊團~

收藏  |  訂閱
1.5k  32.8k

3公主好:smile_o15:

哥哥,我仲要閃一閃,沖個涼先:smile_o13: :smile_o13:

引用:
原帖由 darlun 於 2009-6-5 10:28 PM 發表 查看引用來源
你夠訓架喇:smile_30:
點解唔夠呀...........
今朝5點幾訓6點半起身返工.......
不嬲都係咁...........
我有時好早收工架......
果段時間好多人都重開緊工.....
咁我跟住可以訓一陣囉........:smile_53:

引用:
原帖由 miss_water 於 2009-6-5 10:31 PM 發表 查看引用來源
哥哥,我仲要閃一閃,沖個涼先:smile_o13: :smile_o13:
好呀.......等你.......

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-6-5 10:33 PM 發表 查看引用來源

點解唔夠呀...........
今朝5點幾訓6點半起身返工.......
不嬲都係咁...........
我有時好早收工架......
果段時間好多人都重開緊工.....
咁我跟住可以訓一陣囉........:smile_53:
咁好:smile_30:

引用:
原帖由 darlun 於 2009-6-5 10:34 PM 發表 查看引用來源
咁好:smile_30:
尼份工不嬲都係咁..........我上星期重係工傷休息緊.......
6月1日先開番工.........
果日朝頭早9點半就收左工喇......
不過人工就會少d.........

引用:
原帖由 darlun 於 2009-6-5 10:20 PM 發表 查看引用來源
三公主你好呀
阿雀~~~~~晚安呀~~~~~~~~~~~~~:smile_o06:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-6-5 10:22 PM 發表 查看引用來源

yy向三公主請安.........
食飯未呀公主?:smile_53:
啱啱食飽咗~~~~~~~~~~~~~~~:smile_o01:

引用:
原帖由 miss_water 於 2009-6-5 10:31 PM 發表 查看引用來源
水水~~~~~我都要沖涼落妝呢~~~~~~~~~~~~:smile_o06:
一陣一齊返~~~~~~~~~~~~~:smile_o13: :smile_o13:

引用:
原帖由 八面玲瓏 於 2009-6-5 10:43 PM 發表 查看引用來源

水水~~~~~我都要沖涼落妝呢~~~~~~~~~~~~:smile_o06:
一陣一齊返~~~~~~~~~~~~~:smile_o13: :smile_o13:
應該水水快過你.......
因為佢沖先架......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆