上一頁下一頁
發新話題

(至暈飯局版)~Discuss~ 足球隊 徵 靚女觀眾 & 啦啦隊~173

收藏  |  訂閱
753  9.5k

引用:
原帖由 cyruski 於 2009-5-19 12:10 發表 查看引用來源

真係一唔留神就俾d仆#呃q左,如果老少少果班中晒啦:smile_39:
所以我同阿爸阿媽講左, 所有電視電話總之有關收費既服務, 全部唔需要理佢講乜, 叫佢搵我就得, 甚或直接講幫你唔到就可以cut線

引用:
原帖由 cyruski 於 2009-5-19 12:10 PM 發表 查看引用來源

真係一唔留神就俾d仆#呃q左,如果老少少果班中晒啦:smile_39:
我就係老左少少...即刻瀨野:smile_13:

引用:
原帖由 謝奶突6 於 2009-5-19 12:16 PM 發表 查看引用來源
唉, 唔好x再提, 下次都係收線:smile_22:
聽呢個電話真係貴, 所以d阿叔咪係出面d Pccvv電話亭放炸彈報仇law:smile_30:

引用:
原帖由 shizuka 於 2009-5-19 12:17 PM 發表 查看引用來源

所以我同阿爸阿媽講左, 所有電視電話總之有關收費既服務, 全部唔需要理佢講乜, 叫佢搵我就得, 甚或直接講幫你唔到就可以cut線
我都好驚我爺爺嫲嫲會受騙:smile_40:

引用:
原帖由 謝奶突6 於 2009-5-19 12:06 PM 發表 查看引用來源
最x衰我當時打緊麻雀:smile_22: :smile_22:
呢單野.....俾你閉緊關都走唔甩啦:smile_30:

引用:
原帖由 shizuka 於 2009-5-19 12:17 PM 發表 查看引用來源

我都係,有咩直接call我:smile_34:

引用:
原帖由 cyruski 於 2009-5-19 12:21 PM 發表 查看引用來源

呢單野.....俾你閉緊關都走唔甩啦:smile_30:
閉緊經又得唔得架??:smile_30:

飽~~~~~~~:smile_44:

引用:
原帖由 dee07 於 2009-5-19 12:48 PM 發表 查看引用來源

閉緊經又得唔得架??:smile_30:
果次cable打黎問我換唔換解碼器
我話唔換會點:smile_41:  
唔換睇唔到架先生:smile_27:
咁妳仲問我換唔換,小姐咁可愛既妳:smile_13:
um....係囉,唔換睇唔到架,先生幾時方便丫:smile_41:
今晚8點囉:smile_45:
咁15分鐘後有無問題:smile_41:
小姐,對對錶先好無,家下係4點咋喎:smile_14:
唔好意思呀,師父係樓下:smile_27:
樓下啦嘛,咁5分鐘後見啦,我趕時間出街呀:smile_45:

請埋d人狗唔搭七:smile_42: :smile_42:

引用:
原帖由 cyruski 於 2009-5-19 01:04 PM 發表 查看引用來源

果次cable打黎問我換唔換解碼器
我話唔換會點:smile_41:  
唔換睇唔到架先生:smile_27:
咁妳仲問我換唔換,小姐咁可愛既妳:smile_13:
um....係囉,唔換睇唔到架,先生幾時方便丫:smile_41:
今晚8點囉:smi ...
我仲%勁~~~cable星期五失驚無神走左上我屋企換解碼器,得我工人係屋企,我個工人話先生太太唔係屋企喎, 佢話唔緊要架~~~我換一換就得架喇~~好快~~我工人又%下%下開門比佢換~~返黎比我鏟佢一鑊~~~~真係激鬼死~~~換都唔通知我一聲~~~~:smile_45: :smile_22:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆