上一頁下一頁
發新話題

4月全接觸,日日都有團(夠3人就成團)有錢佬迷情OL光豬團,450全包,250齊K(第三版)

收藏  |  訂閱
764  7.8k

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-4-7 10:39 PM 發表 查看引用來源

女見得多…細心留意多d…都唔太難既…了解多d估唔足十成條女諗咩…都有六七成啦…:smile_42:
問題係有時D INFO唔多夠LOR

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-4-7 10:39 PM 發表 查看引用來源

女見得多…細心留意多d…都唔太難既…了解多d估唔足十成條女諗咩…都有六七成啦…:smile_42:
\\

:smile_44: 都係架

引用:
原帖由 kaka1111 於 2009-4-7 10:38 PM 發表 查看引用來源

我要覆啅呀~~~~:smile_22:
有志氣…我撐你…:smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-4-7 10:40 PM 發表 查看引用來源

下…重衰係一件b小姐手架原來…咁多…:smile_27: :smile_27:
呢個係佢自己0者,與本人無關~~~~XD

引用:
呢樣係非常認同

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-4-7 10:40 PM 發表 查看引用來源

有志氣…我撐你…:smile_34: :smile_34:
17號覆啅~~~~~師傅,有乜部署呀?

引用:
原帖由 kaka1111 於 2009-4-7 10:40 PM 發表 查看引用來源

自已制造形勢架嘛…唔可以俾條女帶住你行架…你要帶住條女行先得架…:smile_44:

引用:

下…重衰係一件b小姐手架原來…咁多…:smile_27: :smile_27:
B小姐吾關佢事

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-4-7 10:42 PM 發表 查看引用來源

自已制造形勢架嘛…唔可以俾條女帶住你行架…你要帶住條女行先得架…:smile_44:
真係星期五要同你詳談下先,學下野

引用:
原帖由 kaka1111 於 2009-4-7 10:40 PM 發表 查看引用來源

info 嘅嘢, 好多時都要靠自己揾架 :smile_35::smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆