上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 8

收藏  |  訂閱
1.5k  104.5k

引用:
原帖由 imurxfile 於 2009-5-24 09:37 PM 發表 查看引用來源

我試過72小時:smile_o14:  
死唔死得呀:smile_39:

引用:
原帖由 Formula2 於 2009-5-24 21:31 發表 查看引用來源
我上次沉船都係十五年前..响北美洲..好回味..而家間中有联絡:smile_45:
仲有無見面呢

引用:
原帖由 Formula2 於 2009-5-24 09:37 PM 發表 查看引用來源
終於追到手:smile_34:
講真, 沉緊嘅時候可以好肓目:smile_o16:

引用:
原帖由 高佬357 於 2009-5-24 09:41 PM 發表 查看引用來源
仲有無見面呢
有時佢返香港..見一次面..但無開波羅...你知喇...我哋两個都老喇:smile_39:

引用:
原帖由 imurxfile 於 2009-5-24 09:42 PM 發表 查看引用來源

我當時每晚開車等佢收工...然後去食宵夜..去佢樹開波..跟着晚上2,3 時才回家

引用:
原帖由 imurxfile 於 2009-5-24 21:42 發表 查看引用來源

依個事實

引用:
原帖由 Formula2 於 2009-5-24 21:44 發表 查看引用來源
有時佢返香港..見一次面..但無開波羅...你知喇...我哋两個都老喇:smile_39:
其實唔一定要做,見個面問下近況以好好

引用:
原帖由 Formula2 於 2009-5-24 09:47 PM 發表 查看引用來源
我當時每晚開車等佢收工...然後去食宵夜..去佢樹開波..跟着晚上2,3 時才回家
我都係咁上下, 佢結左婚後去左canada, 我都仲飛去搵佢, 而家間唔中佢同佢d細路返黎都有去飲吓茶

引用:
原帖由 高佬357 於 2009-5-24 09:50 PM 發表 查看引用來源
你啲女同我啲女同年..話題又多..但佢離左婚..佢知我倆冇結果..但仍然跟我幾年...:smile_39:

引用:
原帖由 高佬357 於 2009-5-24 09:50 PM 發表 查看引用來源
係呀, 見吓面傾吓都可以好回味:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆