上一頁下一頁
發新話題

【徵友】也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【43】

收藏  |  訂閱
737  3.9k

引用:
原帖由 OldOne 於 24/9/2008 12:20 PM 發表 查看引用來源

秋天小心著涼
秋天 唔覺喎

出去飯飯.........................:smile_43:

引用:
原帖由 ching788 於 24/9/2008 12:30 PM 發表 查看引用來源
出去飯飯.........................:smile_43:
慢行 & 食飽D啊

引用:
原帖由 ~希文~ 於 2008-9-24 12:27 PM 發表 查看引用來源

咁O係咪仍然O係佢做特首先
係喎...............一陣頭痛唔做點算

引用:
原帖由 croom 於 2008-9-24 12:24 PM 發表 查看引用來源

一定得啦...
咁大份....唔識郁就OK啦:smile_30:
大到泳池水高一吋

引用:
原帖由 ~希文~ 於 2008-9-24 12:26 PM 發表 查看引用來源

忙咩啊 我都O係咁, 不過又肥左喇:') :') 10 月 01 日開始要努力KEEP KIT喇
先報上三圍上來...............幫你監管

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-9-24 12:54 發表 查看引用來源
先報上三圍上來...............幫你監管
咁你要先報上你既三圍上黎,睇下你夠唔夠標準
有冇資格去監管人先喎.......嘿嘿

午安呀首首,尋日收工俾風吹起你未呀 ^^

引用:
原帖由 damimi 於 2008-9-24 12:55 PM 發表 查看引用來源

咁你要先報上你既三圍上黎,睇下你夠唔夠標準
有冇資格去監管人先喎.......嘿嘿

午安呀首首,尋日收工俾風吹起你未呀 ^^
失驚無神整舊黃色野上來...............嚇我一跳 我三圍係36..............未擴胸................36....................36

悶屎我了:smile_39:

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-9-24 12:58 發表 查看引用來源
失驚無神整舊黃色野上來...............嚇我一跳 我三圍係36..............未擴胸................36....................36
咁似以前d郵筒既............幾高呀你,:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆