上一頁下一頁
發新話題

同事姐弟戀/父女情(我和我的女助手)~PART3-Update03July2008-22:53 (Last Update)

收藏  |  訂閱
636  59.2k

引用:
原帖由 st999631 於 2008-7-9 11:24 PM 發表
哦 ! 你鍾唔鍾意佢 ? :smile_41:
我就係太鐘意佢先唔想佢鐘意我:smile_24:

之前我喊,我隊冧自己都係因為佢:smile_13:

今日金句 : 愛是不保留 !
引用:
原帖由 日本紙 於 2008-7-9 11:28 PM 發表

我就係太鐘意佢先唔想佢鐘意我:smile_24:

之前我喊,我隊冧自己都係因為佢:smile_13:

引用:
原帖由 st999631 於 2008-7-9 11:32 PM 發表
今日金句 : 愛是不保留 !
咁......即係點呀Sam哥:smile_13:

你又鍾意佢,佢又鍾意你......有乜問題 ? :smile_41:
簡單D,唔好諗埋D複雜野 ! 明嗎 !
引用:
原帖由 日本紙 於 2008-7-9 11:35 PM 發表

咁......即係點呀Sam哥:smile_13:

引用:
原帖由 st999631 於 2008-7-9 11:40 PM 發表
你又鍾意佢,佢又鍾意你......有乜問題 ? :smile_41:
最慘佢係有女友同有好多好多......其他既「選擇」呢:smile_24:

所以我先唔想佢鐘意我,因為佢永遠都唔會屬於我:')

傻既,BB都綁到我啦,唔試點知......比D信心啦 !
引用:
原帖由 日本紙 於 2008-7-9 11:49 PM 發表

最慘佢係有女友同有好多好多......其他既「選擇」呢:smile_24:

所以我先唔想佢鐘意我,因為佢永遠都唔會屬於我:')

引用:
原帖由 st999631 於 2008-7-9 11:52 PM 發表
傻既,BB都綁到我啦,唔試點知......比D信心啦 !
唔.......但願如你所講啦:smile_13:

所以個時我睇完你寫既post之後,我都有小小代入左嫂嫂既角色架!!!!

哈哈 ! 條友同我SAY SORRY ! :smile_30:
引用:
原帖由 日本紙 於 2008-7-9 11:59 PM 發表

唔.......但願如你所講啦:smile_13:

所以個時我睇完你寫既post之後,我都有小小代入左嫂嫂既角色架!!!!

引用:
原帖由 st999631 於 2008-7-10 12:00 AM 發表
哈哈 ! 條友同我SAY SORRY ! :smile_30:
依....GunGun佢知喇:smile_41:

咁Sam哥條氣順番未呢

引用:
原帖由 st999631 於 2008-7-9 23:40 發表
可惜的是: 這不是兩個人的感情問題

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆