上一頁下一頁
發新話題

gum 仔>>誠徵新舊網友重拾舊緣 >>第2回

收藏  |  訂閱
1.5k  32.4k

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-6-12 04:35 PM 發表 查看引用來源
都無分引唔引版,又係人一個..........:smile_o15: :smile_o15:
:smile_46: hihi呀,yy,講下姐:smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-6-12 04:34 PM 發表 查看引用來源
新POST 入~~~~~~~:smile_o01:
小鬼:smile_o01:

引用:
原帖由 wai(927) 於 2009-6-12 04:35 PM 發表 查看引用來源
:smile_04: ok呀,配合下姐:smile_03: :smile_03:
你係老爸D FD呀^^哈哈我係佢個女呀^^NICE TO MEET U呀^^

引用:
原帖由 ah~ling 於 2009-6-12 04:31 PM 發表 查看引用來源

第一唔重要........莫非尾啖湯好飲咩:smile_45: :smile_45:
我就無咩所謂喎......

人地急.....咪比人食先囉....
引用:
原帖由 apple724 於 2009-6-12 04:30 PM 發表 查看引用來源
   乜你會話唔係架
會架.......係妳d老婆仔面前囉....
引用:
原帖由 聊女 於 2009-6-12 04:29 PM 發表 查看引用來源
無呀, 公司多野做呀, 所以返到家都好遲了, 所以今日咪早D返來探你羅, ^^各位好呀^^
我又點會怪妳姐.....關心下妳姐.....

引用:
原帖由 gum717 於 2009-6-12 04:31 PM 發表 查看引用來源

邊個話妳傻架......我真係睇唔出喎....:smile_35: :smile_35:

係真係睇得通既姐......

咁使唔使比個職位妳咁呀....
你仲意既.........我受得起
.

引用:
原帖由 wai(927) 於 2009-6-12 04:36 PM 發表 查看引用來源
:smile_46: hihi呀,yy,講下姐:smile_03: :smile_03:
我唔介意喎.........:smile_o01:
況且尼度都幾好玩呀:smile_o01:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-6-12 04:36 PM 發表 查看引用來源
好返哂.......開左幾日工.....
尼兩日少野做唔使我返咋
咪好囉..又唔洗做嘞

引用:
原帖由 聊女 於 2009-6-12 04:37 PM 發表 查看引用來源

你係老爸D FD呀^^哈哈我係佢個女呀^^NICE TO MEET U呀^^
:smile_46: 唔係,入來吹水咋,nice to meet you too

引用:
原帖由 gum717 於 2009-6-12 04:37 PM 發表 查看引用來源

我就無咩所謂喎......

人地急.....咪比人食先囉....

會架.......係妳d老婆仔面前囉....

我又點會怪妳姐.....關心下妳姐.....
老爸, 睇來我又多左幾個阿媽呢, 哈哈^^, 你有無煲湯我飲呀, 哈哈^^

引用:
原帖由 apple724 於 2009-6-12 04:40 PM 發表 查看引用來源
   咪好囉..又唔洗做嘞
無收入呢:smile_o14:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆