上一頁下一頁
發新話題

好慘呀,睇四仔比家人見到

收藏  |  訂閱
96  15.2k

引用:
原帖由 拜一刀 於 2009-3-24 10:15 PM 發表 查看引用來源

所以話,做咩都要安全第一!不過,結果點?
實在太突然....結果.....
我企係身, 一手捉住條出緊野的jj.....一手熄左個"茫", 擰轉身囉

可以點?

o個刻d射已經噴+流緊出黎.......個春袋都遮唔切

阿媽睇住我射.....見到儲左成個星期的d子孫湧住出.

佢o o左咀......係度望, 仲問我搞咩????:smile_45:

我完全唔識應佢:smile_27:

引用:
原帖由 Creamer88 於 2009-3-27 12:49 AM 發表 查看引用來源

我企係身, 一手捉住條出緊野的jj.....一手熄左個"茫", 擰轉身囉

可以點?

阿媽睇住我射.....見到儲左成個星期的d子孫湧住出. ...
阿媽問你係到搞咩 其實內心係問 你搞到四圍都係 又要我清潔啦!!!

好撚on9啊

引用:
原帖由 Creamer88 於 2009-3-27 12:49 AM 發表 查看引用來源

可以點?

阿媽睇住我射.....見到儲左成個星期的d子孫湧住出. ...
c兄你仲勁過樓主:smile_42:

引用:
原帖由 youn00b 於 2009-3-17 07:34 PM 發表 查看引用來源
大聲叫:屌........個網有毒,唔知點解會播尼d片
巴打 我留意左你好耐
你真係好幽默
我自問都算個ok幽默既人 但係你幽默感比我真係高十幾二十倍
錯 應該係100倍先岩
估唔到我係呢個post竟然見識到你既威力
我真係笑到爆左肚 依家一路打字一路撿返d腸呀內臟呀腎呀
塞返落個肚到
你有冇諗過未來幾個月去紅館開棟篤笑?

引用:
原帖由 bobbobmonkey 於 2009-3-22 03:19 發表 查看引用來源
好彩你未除褲咋.若果唔係,唔知幽褲好定熄player好...:smile_14:
I agree wor~!!

引用:
原帖由 Creamer88 於 2009-3-22 22:51 發表 查看引用來源

哈哈!!
我早幾年個時都試過一次,
o個次打射o個刻............阿媽衝入黎,
就係掛住熄player好, 另一隻手幽唔切褲.......

.....d精已經停唔到....一路湧出黎....搞到成手係:smile_27:
then what did your mother say???

mom: "excuse me?!"

好易姐
下載完d 四仔
擺落手機,PSP度咪得囉

I think you can download to Mobile Phone to read.

真係好慘喎  ..... 咁佢地有咩反應呀 .. ...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆