上一頁下一頁
發新話題

bcm真"性"情(20)-做到腳軟!!突然被插後欄!!

收藏  |  訂閱
131  17.1k

引用:
原帖由 bcm 於 2009-2-5 07:08 PM 發表 查看引用來源
M姐姐黎足7日至走,等到我男友9都硬晒,我就濕晒.....
今日仲唔做返夠皮~

想含佢條腸,都未含已經起晒,硬過枝鐵~攪到我性趣大增,
由於佢好想口爆,係咁質我個頭勁chok,不過呢D野急唔黎0既....
我慢慢將佢細佬當 ...
你上下前後都有得食,你真係無浪費肉液精漿..:smile_47: :smile_47:

你就正啦..bcm

引用:
原帖由 bcm 於 2009-2-5 09:46 PM 發表 查看引用來源

一樣??都係咁專一??:smile_30:
女仔當然可以做到呢樣野,男仔就好難講啦~:smile_13:
我都好專一 雖然我冇女朋友 !! 寧缺勿濫

真係好FEEL, 又大食。。。

引用:
原帖由 superstar21 於 2009-2-5 11:58 PM 發表 查看引用來源
真係好FEEL, 又大食。。。
佢一向都係啦...hahahaaa

引用:
原帖由 top-gun-gun 於 2009-2-6 12:03 AM 發表 查看引用來源

佢一向都係啦...hahahaaa
咁餓虎之年。。 點算呀?????:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 superstar21 於 2009-2-6 12:09 AM 發表 查看引用來源

咁餓虎之年。。 點算呀?????:smile_47: :smile_47:
唔係妳呀............:smile_41:

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2009-2-5 10:07 PM 發表 查看引用來源

我都係豬公..where is my bcm
你都係豬公.....??

引用:
原帖由 gum717 於 2009-2-5 10:08 PM 發表 查看引用來源

咁好多男仔都幾好既.......唔好講到咁多男人都係咁......
我知:smile_35:

引用:
原帖由 tanglanghang 於 2009-2-5 10:12 PM 發表 查看引用來源

你上下前後都有得食,你真係無浪費肉液精漿..:smile_47: :smile_47:
係呀~飽飽~又有滋潤~:smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆