上一頁下一頁
發新話題

新春開年團....1月27(初二)(花刀之夜)住四星魚信全包440蚊.齋唱K250蚊

收藏  |  訂閱
1.9k  49.7k

o岩啦,搵可樂陪佢地啦,一齊飲:smile_46: :smile_46:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-12-29 01:14 AM 發表 查看引用來源
可能佢地系小朋友黎,唔想飲酒,咪覺得有D貴,佢地去卡拉OK BOXS岩D,每個鐘幾十蚊,然後再叫汽水飲!:smile_30:
下次我都係飲汽水, 收少我十蚊

引用:
原帖由 CP-5 於 2008-12-29 12:56 AM 發表 查看引用來源

扮新手玩野????
你玩過d咩呀,平時食開快仔呀????
玩得你咁寒酸,比我返去食自己好過啦~~!!!:smile_30:
D傻仔比人呃..關我咩事.
比人呃完仲當人神咁拜....:smile_42:
係叻就唔洗跟團啦...佢開post為乜丫.
咪就係搵d傻仔請佢叫雞囉....:smile_38:

不過呢個團長就仲衰d.....連叫雞錢都慳.
只係識抽人地女女d水....:smile_44:

老還童. 唔知係唔係我識果個:smile_30:
其實又唔係好甘講,大家有數得計, d錢係一定要駛既, 你酒店酒水果d一定無得走. 明碼實價, 邊有得坤, 如果話有回佣都無得好講啦. 人地出力帶團又俾到酒店discount, 計落都係雙羸啦, 甘你又理得人甘多咩. 總之合理價錢,抵玩就得. 

仲有就係, 如果唔係有人搞d甘既團, 好似我呢d無乜fd好仁k既人, 真係好難組到人出動.  至於你話佢搞人d囡, 至少27號果晚我見唔到, 就算真係都無乜問題, 有時你都要體量下人地一個星期搞幾團, 次次都坐囡過夜就真係唔得掂, 唔通人地果晚唔坐又或睇唔o岩 你又叫人on99坐係度睇你玩咩. 街外囡,駛乜介意甘多.  

引用:
原帖由 隱形人K 於 2008-12-29 05:31 AM 發表 查看引用來源
老還童. 唔知係唔係我識果個:smile_30:
其實又唔係好甘講,大家有數得計, d錢係一定要駛既, 你酒店酒水果d一定無得走. 明碼實價, 邊有得坤, 如果話有回佣都無得好講啦. 人地出力帶團又俾到酒店di ...
good point~~~

引用:
原帖由 老還童 於 2008-12-29 02:28 AM 發表 查看引用來源

D傻仔比人呃..關我咩事.
比人呃完仲當人神咁拜....:smile_42:
係叻就唔洗跟團啦...佢開post為乜丫.
咪就係搵d傻仔請佢叫雞囉....:smile_38:
所以咪話你未出黎玩過囉.....
你平時可以有咁多人同你仁K咩? 5個人都成唔到團啦~~!!!
如果有咁大班人陪你玩,氣氛又好,區區果幾舊算係D咩??
就算佢有賺又點? 叫人人地免費請埋你好唔好????你咁叻.....不如你搞下團睇下做唔做到?
你呢條寒友開新A/C扮新手,係唔係眼紅人地個團咁多人跟,你搞就無人跟呀?
你唔好以為無人知你係邊個呀? 你黃左啦~~!!! 傻仔~~~!!!:smile_30:

引用:
原帖由 老還童 於 2008-12-29 02:30 AM 發表 查看引用來源
不過呢個團長就仲衰d.....連叫雞錢都慳.
只係識抽人地女女d水....:smile_44:
吊你咩????
你當D女係你老婆定老母呀?
你都唔知做過人地幾多次come兄弟啦~~!!!
去k唔抽女女水去仁K做咩????
倫插都得啦~~~!!
正一白痴低能兒童~~~!!!

引用:
原帖由 CP-5 於 2008-12-29 09:43 AM 發表 查看引用來源

吊你咩????
你當D女係你老婆定老母呀?
你都唔知做過人地幾多次come兄弟啦~~!!!
去k唔抽女女水去仁K做咩????
倫插都得啦~~~!!
正一白痴低能兒童~~~!!!
唔駛咁勞氣...公道自在人心..

引用:
原帖由 leegoffy 於 2008-12-29 10:02 AM 發表 查看引用來源

唔駛咁勞氣...公道自在人心..
唔回覆 就係最好的回覆

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆