上一頁下一頁
發新話題

新手跟人上去玩要小心

收藏  |  訂閱
133  10.3k

嘩...有無九兩菜?咁都得?!咁易得手......

引用:
原帖由 一卡兩號 於 2008-12-23 08:59 AM 發表 查看引用來源
點唔點到相:smile_41: :smile_41:
睇路電視影到正面,睇下搞唔搞到出黎

引用:
原帖由 owl_2005 於 2008-12-23 09:07 AM 發表 查看引用來源
邊有人咁蠢架. 袋咁多錢同咁貴既電話上去. 呢 d 咁既白痴仔比人呃都係遲早.
重要同個唔識既上去. 係都跟團或者搵多幾個上去啦.
:smile_30: :smile_30: :smile_30:
昨晚再與苦主通電話,現金數目可能我說多了,我而家最怕苦主當我有份棟佢:smile_27:

引用:
原帖由 owl_2005 於 2008-12-23 09:07 AM 發表 查看引用來源
邊有人咁蠢架. 袋咁多錢同咁貴既電話上去. 呢 d 咁既白痴仔比人呃都係遲早.
重要同個唔識既上去. 係都跟團或者搵多幾個上去啦.
:smile_30: :smile_30: :smile_30:
師兄,咁又唔好話人蠢 大家出黎玩都係求開心,點估到仲有d咁能賤香港人

金豬再現 :smile_14:

好女最怕嫁錯郎,  叫雞最怕跟錯人 ......:smile_27:

個師兄好慘呀:smile_39:

引用:
原帖由 馬交賭仔 於 2008-12-23 01:20 AM 發表 查看引用來源
剛才我出貼(上太空唔好揾我)原來上去果兩個人係今日先識,訂房的人騙去另一人一部電話及數千元現金 留下該名青年在k房,現在都唔知點搞:smile_27: 仲同媽咪話識我定房,好在阿叔個朵都幾硬淨:smile_27: 唔 ...
電話就話易呃啫,現金點呃千元呀:smile_27: :smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 馬交賭仔 於 2008-12-23 14:43 發表 查看引用來源

師兄,咁又唔好話人蠢 大家出黎玩都係求開心,點估到仲有d咁能賤香港人
唉 . 都係呀. 我記得好耐之前都有過呢 d 事出現過.
我以前做夜總會都見過呢 d 人. 一班人上黎玩. 跟住有條煨閪落街帶左一條友上黎 . 跟住成班走下一個走下一個. 淨返最後上黎果條友. 原來條傻仔係樓下 sale 電話比果條友呃左上黎 .............
所以而家同新既朋友上去玩. 唔係話信人唔過. 而係第一次大家都係小心 d 好.

咁黑仔:smile_27: :smile_27: :smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆