上一頁下一頁
發新話題

唉........好灰呀........泥幾日比 gf 玩殘.......

收藏  |  訂閱
67  16.7k

引用:
原帖由 kingsbar2006 於 2008-12-17 17:30 發表 查看引用來源

冰個冰個......?
今日day off 果個呀......:smile_04: :smile_04:

引用:
原帖由 ~心淡~ 於 2008-12-17 05:32 PM 發表 查看引用來源

我試過爬係佢上面整佢
點知佢隻手偷偷地遊落去, 甘樣整我
我發覺, 起身都起唔切, 就好快噴晒出黎

後尾諗反, 佢好快手係將我支棒 ' 咬 ' 上, 一邊用手指甲狂掃個頭底
一邊輕輕渣袋袋, 我就好快噴晒出黎

...
DeeDee......你好sensative喎..........

引用:
原帖由 superlady1221 於 2008-12-17 05:32 PM 發表 查看引用來源

今日day off 果個呀......:smile_04: :smile_04:
吾明,PM 我知????:smile_35:

引用:
原帖由 ~心淡~ 於 2008-12-17 17:32 發表 查看引用來源

我試過爬係佢上面整佢
點知佢隻手偷偷地遊落去, 甘樣整我
我發覺, 起身都起唔切, 就好快噴晒出黎

後尾諗反, 佢好快手係將我支棒 ' 咬 ' 上, 一邊用手指甲狂掃個頭底
一邊輕輕渣袋袋, 我就好快噴晒出黎

...
咁樣真係唔得啵...

段練一下會好d... 忍忍忍

引用:
原帖由 kingsbar2006 於 2008-12-17 05:33 PM 發表 查看引用來源

DeeDee......你好sensative喎..........
但係其中一樣唔做都冇事喎...

但係其中一樣唔做都冇事喎...
上次食佢隻豬重好有耐力添
用手反而比佢玩:smile_27:

引用:
原帖由 kingsbar2006 於 2008-12-17 17:34 發表 查看引用來源

吾明,PM 我知????:smile_35:
收線... ~~ 叱吒~ 唰.....

引用:
原帖由 superlady1221 於 2008-12-17 05:37 PM 發表 查看引用來源

收線... ~~ 叱吒~ 唰.....
係"E"字頭定"T"字頭??????????

引用:
原帖由 kingsbar2006 於 2008-12-17 17:39 發表 查看引用來源

係"E"字頭定"T"字頭??????????
唔話你知呀.....:smile_04: :smile_04:

其實我都唔知想講乜.....:smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 superlady1221 於 2008-12-17 05:40 PM 發表 查看引用來源

唔話你知呀.....:smile_04: :smile_04:
好好玩咩

引用:
原帖由 kingsbar2006 於 2008-12-17 17:41 發表 查看引用來源

好好玩咩
唔好少氣啦.....:smile_45: :smile_45: :smile_13: :smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆