上一頁下一頁
發新話題

COPY手記.......12月13日出團紀錄

收藏  |  訂閱
392  16.6k

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-12-15 11:57 AM 發表 查看引用來源
其其萬歲!:smile_30: :smile_30:
係琪琪豬呀

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-12-15 11:03 AM 發表 查看引用來源
GARY等你出現!:smile_30:
你會唔會做埋你果半Q???:smile_30:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-12-15 12:13 AM 發表 查看引用來源
丹丹黎坐我大脾!:smile_30:
有無相啊!:smile_30:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-12-15 12:22 AM 發表 查看引用來源
自己入就188,我買左套票148,女分300-400,要套票搵我囉!:smile_30:
康城有邪嫁????

東莞桑拿???

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-12-15 12:13 AM 發表 查看引用來源
丹丹黎坐我大脾!:smile_30:
丹丹好得 ... 親自埋黎咬耳仔連翻多謝 ~    
請團長訓示部下點樣可以搞得佢靚啲 ...  :smile_35:

在此再向 團長 COPY , 副團 標哥 , 同組 安東尼 , 安迪  , 嘉利 致謝 ~ :smile_15:

由於今次 香西坦克 快速調遣 cp 閃電作戰 , 不料做埋善事 ~
希望下次出團時 , 可為各路 c亨 立功 及 盡興 ~

引用:
原帖由 CoreTale 於 2008-12-15 11:58 AM 發表 查看引用來源

係琪琪豬呀
師兄做咩出條囡囡相呀

引用:
原帖由 T-65 於 2008-12-15 01:19 PM 發表 查看引用來源

丹丹好得 ... 親自埋黎咬耳仔連翻多謝 ~    
請團長訓示部下點樣可以搞得佢靚啲 ...  :smile_35:

在此再向 團長 COPY , 副團 標哥 , 同組 安東尼 , 安迪  , 嘉利 致謝 ~ :smile_15:

由於 ...
師兄你簡直令d女尖叫啦~~!!!
下次記得玩耐d呀~~~!!!

引用:
原帖由 gary0928 於 2008-12-15 01:40 PM 發表 查看引用來源
師兄你簡直令d女尖叫啦~~!!!
下次記得玩耐d呀~~~!!!
哩次彈藥不足 , 請勿見笑 ~
下次定當加強裝甲火力 ~ :smile_46:

引用:
原帖由 浪花 於 2008-12-15 01:20 PM 發表 查看引用來源

師兄做咩出條囡囡相呀
做咩?
如果我無估錯, 我應該係沉左掛。:smile_13:

引用:
原帖由 CoreTale 於 2008-12-15 02:08 PM 發表 查看引用來源

做咩?
如果我無估錯, 我應該係沉左掛。:smile_13:
又一沉船號.....不過你條女又真係幾Q~~!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆