上一頁下一頁
發新話題

『 FOREVER......』(完)

收藏  |  訂閱
299  35.2k

好長呀!覆咗先睇:smile_35:
多謝你嘅分享:smile_35:

引用:
原帖由 多情自古空餘恨 於 2008-12-14 07:46 發表 查看引用來源
#呢一段往事係絕少色情......但呢段往事卻引領我引人入性......所以各位C兄C姐唔喜歡既就唔好曬時間睇,我只係想分享我有一段咁既經歷!

可能剛剛同女朋友分手.......呢段時間經常諗返起兩個係我生命中最重要既女仔 ...
一段讓人感動嘅往事...

引用:
原帖由 base_littleman 於 2008-12-14 10:28 PM 發表 查看引用來源
Support.....
我諗個女仔都有鍾意你,佢都為師兄做左好多野,遠超過普通朋友
至於點解唔同你一齊,真係要問佢先知.......
maybe if C hing you tried to chase her back, show your 'determination' to get her, the whole result would have changed

好可惜~~~~~~~

我覺得應該post去感情版會更好, 不過我都全部睇曬. 好sweet,也好touching.

回覆 36# 的帖子

係丫~~~我都知~~~或者對佢黎講no big deal....但對我黎講真係刻骨銘心........

引用:
原帖由 hyuanhan 於 2008-12-14 09:22 PM 發表 查看引用來源
c hing打字速度太慢了 換轉系我真系秒殺咁少文字。
我已經打少左=.="我本來打左105xx個字~~~但唔想分開段野...結果打左99xx個字,,,,,,,

引用:
原帖由 多情自古空餘恨 於 2008-12-15 02:06 AM 發表 查看引用來源
係丫~~~我都知~~~或者對佢黎講no big deal....但對我黎講真係刻骨銘心........
師兄此番說話,細佬非常明白啊,奈何...

師兄而家單身,有冇諗住再追番佢?

分得咁清:smile_45:

引用:
原帖由 God_of_fear 於 2008-12-15 12:00 AM 發表 查看引用來源

maybe if C hing you tried to chase her back, show your 'determination' to get her, the whole result would have changed
其實當時我已經試過做好多野.......但後來可能佢覺得我迫緊佢之後佢就避我............如果話堅持既話我真係已經堅持緊落去....其實我係p.2 都有段野係講左........但呢家事實我真係唔可以再搵佢架喇........我令願仲當有我呢個人存在總好過佢完全忘記我............

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆