上一頁下一頁
發新話題

講故事 (新增內容: 下集大結局 )

收藏  |  訂閱
446  69.8k

引用:
原帖由 cheungwn 於 2008-12-6 02:53 PM 發表 查看引用來源

你要edit相,唔係你自己部機做?  ecphoto得唔得丫?
有時upload左d圖有d網唔可以delete返
想找個可以用自己log in既account啫
引用:
原帖由 Ironman08 於 2008-12-6 02:53 PM 發表 查看引用來源

我好仲意你既PAT PAT ! 大右原...!  仲好突出 !!!!!! 正.....!
你見過咁多pat pat,比我突出既應該有既

引用:
原帖由 Ironman08 於 2008-12-6 02:50 PM 發表 查看引用來源

-----------------------------------------------------
好就先講下第一個女人...

佢就係 Rebecca,  都係 N 年前既故事....! 差D 連佢個名都忘記左....!

當時我仲係中學生...考完會考, 等放榜...! 係一間玩 ...
咁即係佢係你初戀情人? 好滋味喎
你地維持左幾耐呀

edenangela

睇下呢個work 5 work ?
http://flickr.com/

我係貼圖區一個女會員既相搵到既
佢貼既係 露點相..................妳try try la

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-12-6 02:57 PM 發表 查看引用來源

有時upload左d圖有d網唔可以delete返
想找個可以用自己log in既account啫

你見過咁多pat pat,比我突出既應該有既
E...又真係幾吸引WO
好期待睇埋你其他相呀...
有機會GE...等你SD俾我睇呀~~哈:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 american1234 於 2008-12-6 03:00 PM 發表 查看引用來源
edenangela

睇下呢個work 5 work ?
http://flickr.com/

我係貼圖區一個女會員既相搵到既
佢貼既係 露點相..................妳try try la
一直都用flickr啦,你唔見我thread d相被cancel左?

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-12-6 03:04 PM 發表 查看引用來源

一直都用flickr啦,你唔見我thread d相被cancel左?
唉...............都幫5到手添:smile_35:

引用:
原帖由 Ar_Kei 於 2008-12-6 03:01 PM 發表 查看引用來源

E...又真係幾吸引WO
好期待睇埋你其他相呀...
有機會GE...等你SD俾我睇呀~~哈:smile_47: :smile_47:
你話又真係
有人介紹你黎睇我既?
宜家未有相睇啦,等我搵到網link上黎為止啦

我試緊得唔得先..

比亞鐵人兄講緊個故仔先啦

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-12-6 03:05 PM 發表 查看引用來源

你話又真係
有人介紹你黎睇我既?
宜家未有相睇啦,等我搵到網link上黎為止啦
哈...唔係呀...
宜家係公司悶到嘔...
上黎睇下POST ....咁岩睇到D C兄讚緊你麻...
我都忍唔住想讚返句....哈哈

可能本人比較鍾意PAT PAT好肉地GE女性...:smile_46: :smile_46:
冇機會睇TIM...真係可惜....
因為我唔係成日上黎架...SO下次可能機會錯失了:') :')

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆