上一頁下一頁
發新話題

認 屎 認 屁 的 港 男

收藏  |  訂閱
75  6.7k

引用:
原帖由 濟癲 於 2008-11-1 12:16 AM 發表 查看引用來源
人地唔上房
關你叉事:smile_45:  
d主角咁似你既:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 roland-moon 於 2008-11-1 12:18 AM 發表 查看引用來源

d主角咁似你既:smile_30: :smile_30:  
check到你扯唔到旗又扮勁吖嘛:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 狂.八神 於 2008-11-1 12:20 AM 發表 查看引用來源
check到你扯唔到旗又扮勁吖嘛:smile_30: :smile_30:  
死你都得呀:smile_30: :smile_30:

non of yr biz :smile_30:

引用:
原帖由 狂.八神 於 2008-11-1 12:20 AM 發表 查看引用來源
可能樓主相幫朋友膽起呢...

引用:
原帖由 00352keng 於 2008-10-31 16:56 發表 查看引用來源
我 有 一 班 FD ≦全是45-60之間≧在 玩 完 之 後 大 部 份 无 入 房 只 系 同 条 女  去 食 飯 唱 歌  行 亍 亍 但 回港 之 後 就 話 已 经 屌 咗 這 是 什 麼 心態 <我曾经問過喲𦮗 ...
樓主請改改標題!應該係港佬先真

咁又點呢?:smile_38:

唉.....算把啦..........

引用:
原帖由 00352keng 於 2008-10-31 16:56 發表 查看引用來源
我 有 一 班 FD ≦全是45-60之間≧在 玩 完 之 後 大 部 份 无 入 房 只 系 同 条 女  去 食 飯 唱 歌  行 亍 亍 但 回港 之 後 就 話 已 经 屌 咗 這 是 什 麼 心態 <我曾经問過喲𦮗 ...
你系咪求証一吓你D朋友是否性能力有問題?

睇極都唔明up乜:smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆