上一頁下一頁
發新話題

同事姐弟戀/父女情 (我和我的女助手)+(番外篇)+(自白篇) Update 04 June 2008-14:04

收藏  |  訂閱
755  139.5k

引用:
原帖由 st999631 於 2008-5-16 01:03 PM 發表
暫時一個咋 ! :smile_30:
請多幾個幫輕吓自己,又可以睇下有無得食..............:smile_44:

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-5-16 09:55 AM 發表
恭喜恭喜......:smile_38: :smile_38: :smile_38:
好開心見到你地繼續呢個主題!
希望各街坊落力支持,將佢發揚光大............
我都要出門口啦,約左bf 係火車站等我,佢都向公司請左假陪我上東莞,跟住下星期 ...
Have a nice tour.

係喎 ! 係喎 ! GOOD IDEA ! :smile_30:
引用:
原帖由 meibbq 於 2008-5-16 13:11 發表

請多幾個幫輕吓自己,又可以俾下有無得食..............:smile_44:

引用:
原帖由 meibbq 於 2008-5-16 01:11 PM 發表

請多幾個幫輕吓自己,又可以睇下有無得食..............:smile_44:
好好既提議!一於諗諗............:smile_34:

有咩問題姐~13年之ma~

我男朋友都大我12年la~不之幾開心

樓主,女仔都唔介意,你都唔好care,最緊要開心

尋晚我都唔知點解突然又好想含,含到我男朋友成條jj同肚臍位都係口水,好濕ar~

BUT 唔係個個比你食既,禁易咩 ! :smile_30:
引用:
原帖由 meibbq 於 2008-5-16 13:11 發表

係架 ! :') :') :')
引用:
原帖由 千杯不醉 於 2008-5-16 12:45 發表
睇返一d前面啊花花既post!
原來開呢個post有故仔既,你地呢班街坊又幾長情喎.............:smile_38: :smile_38:

Waiting for your more happy report !

引用:
原帖由 st999631 於 2008-5-16 01:29 PM 發表
係架 ! :') :') :')
一於繼續落去唔好停!
等啊花姐得閒又可以上黎講d正野比我地分享下............:smile_38:

明白 ! 之前有D迷惑姐 !
依家穩定發展中......

尋晚同你男朋友之後點呀......:smile_47:
引用:
原帖由 JI1205 於 2008-5-16 13:27 發表
有咩問題姐~13年之ma~

我男朋友都大我12年la~不之幾開心

樓主,女仔都唔介意,你都唔好care,最緊要開心

尋晚我都唔知點解突然又好想含,含到我男朋友成條jj同肚臍位都係口水,好濕ar~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆