上一頁下一頁
發新話題

分享及討論下食女、人妻、中女、怨婦等種種經驗及過程🤫😍

收藏  |  訂閱
304  67.4k

回覆 40# cc19880910 的帖子

羨慕死人,點做到。。。

引用:
原帖由 kqy42717 於 2024-7-10 14:10 發表 查看引用來源
羨慕死人,點做到。。。
其實之前調教咗好耐,佢都唔肯咁做。係突然之間近依兩個月自動波。所以你問我點解同埋要點樣做到,我都答你唔到🤷‍♂️

朋友未做人妻前一Q

舊同事。未離開公司時都Like佢
成日都借啲意等埋佢收工
一齊搭車
可惜我有女友佢有男友

大家離開公司後都有約佢食飯吹水
傾都係傾普通嘢
從來無講過 Sex 話題
由同事變做朋友
其實佢係乖女
有一晚約咗佢食飯
食食下佢突然問我
可唔可以同佢爆房
果一刻我真係呆咗
我話OK 丫
咁快啲食埋餐飯埋單
氣氛都好平常
埋單後大家都急急腳就去咗百住
引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-9 23:12 發表 查看引用來源

師兄請你分享下你嘅經驗,大家交流下

引用:
原帖由 88yes 於 2024-7-10 15:42 發表 查看引用來源
朋友未做人妻前一Q

舊同事。未離開公司時都Like佢
成日都借啲意等埋佢收工
一齊搭車
可惜我有女友佢有男友

大家離開公司後都有約佢食飯吹水
傾都係傾普通嘢
從來無講過 Sex 話題
由同事變做朋友
其實佢係乖女
有 ...
有冇問佢點解會同你爆房?

有問佢
佢話條仔成日出去玩
無理由自己唔試下只得佢一個男人
嗰次之後無耐佢哋就結婚
我覺得佢係想結婚前要放縱一次
我又估佢都Like我先叫我同佢造

過咗咁多年
同佢爆房嘅情景仲喺我腦入面
引用:
原帖由 licklickson 於 2024-7-10 15:44 發表 查看引用來源
有冇問佢點解會同你爆房?

引用:
原帖由 88yes 於 2024-7-10 16:27 發表 查看引用來源
有問佢
佢話條仔成日出去玩
無理由自己唔試下只得佢一個男人
嗰次之後無耐佢哋就結婚
我覺得佢係想結婚前要放縱一次
我又估佢都Like我先叫我同佢造

過咗咁多年
同佢爆房嘅情景仲喺我腦入面

...
淨係同佢試過果一次?

係丫,只得一次
佢結咗婚之後
同佢出黎食飯
我都有暗示過同佢去爆房
佢都好婉轉咁拒絕咗
引用:
原帖由 licklickson 於 2024-7-10 16:34 發表 查看引用來源
淨係同佢試過果一次?

引用:
原帖由 88yes 於 2024-7-10 17:39 發表 查看引用來源
係丫,只得一次
佢結咗婚之後
同佢出黎食飯
我都有暗示過同佢去爆房
佢都好婉轉咁拒絕咗

咁可惜呀!佢同你爆完房之後好快結婚?

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-7-10 09:05 發表 查看引用來源
咁正呀!咁等你慢慢寫啦!😬
講返人妻怨婦idy先
同佢交換咗電話之後,嗰幾個禮拜都有同佢飲嘢,佢次次都著得好性感差唔多每一次都露出半球
傾計之中原來佢係星加坡妹(佢都幾鬼妹性格)即係比較豪放嗰隻,佢啱啱兩年幾前同佢老公結咗婚,佢老公年紀大佢好多係好老成持重專業人士嗰隻
最初佢同佢老公婚姻都開心嘅,因為冇經濟壓力,但係佢老公好少時間陪佢,佢感到好寂寞所以經常一條女出嚟飲嘢散心
大家見咗面五六次,我發覺佢對我有好感同埋對我嘅戒心開始好低,我開始試探佢係咪想出嚟偷食,於是有啲身體語言,好似摸下手仔,攬下佢條腰咁,佢係冇抗拒嘅
我開始借意同佢談及一啲性愛話題同埋一啲夫妻性生活嘅嘢,佢不單止冇尷尬而且仲同我傾得好深入,又讚我老婆靚女大波,我固然有讚返佢啦
佢係屬於好風騷甚至講好姣嗰隻(其實睇佢食士多啤梨嗰張相已經知)佢身材有36E,大波大籮但係比較矮同細粒,皮膚係古銅色,其實喺嗰時我已經好想屌佢(特別嗰時我比較後生,多咗身體接觸真係比較易衝動)
因為熟落咗大家嘅話題都比較露骨同大膽,佢問及我同老婆嘅性生活我當然會問返佢啦
佢透露咗畀我聽,佢同佢老公嘅性生活開始好唔協調,除咗冇咗激情之外亦都比較沉悶,但係佢話呢啲都唔重要,最重要係佢老公可能工作壓力太大,經常出現咗扯唔起,或者只能夠半軟硬咁而idy又係性需要比較大嘅女人(後來我發現係好大)所以好明顯佢係欲求不滿嘅人妻怨婦
idy之後同我講佢老公開始有啲變態嘢,佢最初唔想就佢,但係為咗維繫佢兩公婆嘅感情,idy都無奈接受咗
佢老公要佢著到好低胸但個好薄嘅胸圍,因為佢真係好大對行起路上嚟當然dun下dun下,街上面啲麻甩佬當然昅住曬啦,其實當時嘅好尷尬覺得自己好cheap,要特登露出自己對嘢畀其他男人睇
之後佢老公更加變本加厲,扮到唔識佢要idy一個行入去最旺最逼嘅嗰啲街市裏面,佢喺後面跟實
喺咁多咁逼人嘅環境之下,有個咁大波咁性感嘅女人行入去,一定有麻甩佬想博懵,idy除咗畀人𥄫仲要畀人非禮,佢老公要佢扮到唔知,睇住佢畀人撞波,摸籮柚,有時又要扮到烏低身揀食物,差唔多成對波都畀人睇曬
最誇張嗰次喺深水埗啲街市畀條大陸佬扯起咗頂佢籮柚,idy想縮又縮唔到,條大陸佬狼到直情頂住佢籮柚攞條嘢喺度磨
嗰鑊嘢之後佢老公好興奮,出咗街市上咗車即刻要idy摸佢條嘢,佢老公嗰時條嘢係可以完全勃起仲好硬添,佢老公仲問idy畀第二個男人頂籮柚佢有冇濕曬?idy見到佢老公扯得起就答佢話好濕,之後一返到屋企,佢老公就即刻要佢同佢屌,idy話佢老公要佢畀人非禮先可以正常咁完全硬曬,佢都唔知點算好?
可能下一次佢老公要搵男人強姦佢,佢嗰時同我講到真係眼紅紅,我仲安慰佢梗有解決方法嘅
之後我點樣第一次同佢屌,佢第一次紅杏出場遲少少待續........

附件

應該唔夠一個月
應該係知道自己要結婚
就同我玩一次
引用:
原帖由 licklickson 於 2024-7-10 17:45 發表 查看引用來源
咁可惜呀!佢同你爆完房之後好快結婚?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆