上一頁下一頁
發新話題

我同Athena (已更新 #1583, #1599, #1604)

收藏  |  訂閱
1.6k  495.2k

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-6-19 08:59 發表 查看引用來源
小小補充,本來呢啲經歷我係想喺New3Lunch出,始終188前身係Discuss,有小小避忌。但第一篇文N3L個系統只出到一半!喺回覆度想post埋餘下一半都唔得。吹脹!咁返正都係同一個user name,而且我好早已經喺度做CD ROM,188又唔會收新 ...
佢都好淫下😍呢啲女朋友會好好玩👍🏻👍🏻

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-6-19 09:12 發表 查看引用來源
佢都好淫,呢啲女朋友就正啦!😬
師兄,你忍唔忍到?啱啱至開始,仲未入戲玉。😆😆😆

其實戲玉可能未夠過程吸引。。。👍👍👍

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-6-19 10:32 發表 查看引用來源

咁等你快啲入戲玉!😬

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-6-19 10:32 發表 查看引用來源

睇頭段都咁正,好期待下一段

引用:
原帖由 250774 於 2024-6-19 10:43 發表 查看引用來源
其實戲玉可能未夠過程吸引。。。👍👍👍
呢個我非常同意!😆👍

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-6-19 10:59 發表 查看引用來源
咁等你快啲入戲玉!😬
努力加油中

引用:
原帖由 ng320laser 於 2024-6-19 11:38 發表 查看引用來源

睇頭段都咁正,好期待下一段
非常感謝捧場

嗰晚打飛機我就唔講啦。相信亦唔會有人有興趣想知我打飛機嘅詳情。可能有人問點解唔叫雞或者去蒲去溝女去解決需要?理由好簡單。第一,我從來唔叫雞。唔係歧視,只係個人心理問題。第二亦係最主要原因:因為我係真心鐘意Athena,加上佢又淫,我成個腦海同心𥚃面都係佢,叫雞或溝女有乜用?🤷🤷🤷
另外題外話,如果呢度有師兄或師姐認得我User Name或甚至識得我,懇請千萬唔好同我相認!我只想分享我個人相信冇乜男人試過嘅往事,冇興趣同其他人(尤其識得嘅)深入討論。
謝謝。。。唔好打臉。
成個7月到8月中前,我就同Athena一直保持住呢種「友人以上、戀人未滿」嘅關係。佢亦都經常滿足我小小嘅要求,好多時都著得好性感(當然,返工性感極有限),最經常就係貼身又低胸小背心加件白色線袗或者細細件T Shirt(星期五smart casual wear),同埋低腰貼身西褲或便褲。同埋會經常行到我位俾文件或信件我時,特登行埋少少,請我食吓波餅,俾我抽吓水。反而一齊食晏就少咗,因為大家都有共識,唔想喺公司曝光俾同事老細知我哋嘅事,正所謂俗語都有話「唔好喺搵食嘅地方屙屎」,但我哋就經常放工一齊食飯。Pacific Place嘅Food count (未装修前)、灣仔波士頓、尖沙咀假日酒店地下間德國菜餐廳(已經執咗N世,宜家變咗做特賣場),我哋經常去。佢當時堅持唔肯俾我拖手同鍚!佢話一定要做咗男女朋友先拖得鍚得!
老實講,佢全裸我都見過,佢全身嗰次喺女廁內我都摸過晒,Lin頭我都吮過咬過,又打過茄輪,仲要脷疊脷互相交換吞口水,但嗰個幾月內就偏偏唔俾拖手同接吻!
女人心理我諗我呢一世都唔會明!
嗰排我哋同好多心思思想拍拖嘅男女一樣,經常一齊食飯、行街、睇戲。我亦都用咗好大氣力壓抑我自己唔可以「非禮」Athena嘅慾望,係咁同自己講唔可以一時衝動因小失大。佢每次星期六或日同我出街都會著得比返工性感好多!例如淺色吊帶小背心但又唔戴bra突晒點!有時件背心太淺色,太陽曬落嚟,成個Lin頭現形!又或者著貼身小背心再戴個lace薄身bra,其實有戴等如冇戴,成個胸形現晒!又會著貼身低腰牛仔褲露出T Back邊!佢每次都會攞個細袋出嚟,因為𥚃面有另外「正常」袗。屋企著住正常衫出門口,然後馬上去搵地方換性感衫,返屋企前又換返正常衫,因為唔想俾世伯伯母見到。我講過佢嗰樣就咁睇其實好正經斯文乖女,而且佢平時都只係搽吓粉紅或淺紅唇膏。所以佢斯文正經嘅樣佩上火辣性感打扮,反差效果非常大!行喺街上好吸引麻甩佬注目!好多時見街上男人不停望佢,佢哋嘅眼神睇得出好似想馬上強姦佢咁,我心中抑壓得好辛苦嘅慾火就會焚燒起來。。。然後扯旗!
坦白講,嗰排幾乎日日手淫!有時仲忍唔住攞返Athena條底褲出嚟打飛機,一日射足兩次!
不過正因我哋正常見面約會,我哋的確互相了解多好多。我哋乜都講,尤其大家嘅戀愛史、性經驗。
我喺加拿大時拍過兩次拖。一次喺中學。嗰女仔叫Elaine。當時我哋好純情,乜都冇做過,最多錫吓面豬登。一次喺大學,嗰女仔叫Brielle,台灣嚟嘅大學生。佢算叫靚,我係佢嘅第一次。佢亦係我嘅第一次。但佢極度保守,最多一個月仆一次,仲要熄燈至可以做,仲要唔肯含撚,又唔俾我周圍錫,永遠男上女下。。。喺埋一齊三年,性生活好9悶!喺大家學最後一年因一件芝麻綠豆小事而分手。
但Athena就完全唔同。。。佢嘅經歷精彩過我百萬倍!!!

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-6-19 13:56 發表 查看引用來源
嗰晚打飛機我就唔講啦。相信亦唔會有人有興趣想知我打飛機嘅詳情。可能有人問點解唔叫雞或者去蒲去溝女去解決需要?理由好簡單。第一,我從來唔叫雞。唔係歧視,只係個人心理問題。第二亦係最主要原因:因為我係真心鐘意Athe ...
咁好明顯呢個反差太大,唔怪之得你咁飢渴!😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆