上一頁下一頁
發新話題

分手後沉淪過迷亂過....清醒後好想記低呢一切

收藏  |  訂閱
396  45.4k

排定隊啦...師兄
引用:
原帖由 chingchinglwc 於 2016-10-17 02:33 PM 發表 查看引用來源

係呀,得佢一個, 不過可惜佢對我冷冷淡淡, 我都好耐冇見佢lu~~
搵佢又係一句起兩句止, 睇黎我都好快{被淡出}:smile_24:

更新#2

打拳消防之後, 我好似沉左一段時間.....之後開始玩skout, 不過對呢個apps冇咩好感, 因為果d人一黎就send d jj相, 連傾都唔傾就話要出黎攪野,有時我都會串佢地一兩句, 又或者連覆都唔會覆......不過都俾我遇到佢C君, 佢係一個警察, 哈哈點解我識親O既都係
初初識佢果時覺得佢口花花冇句真, 不過傾傾下又覺得幾好傾幾得意, 咪見下面law...上到黎其實都幾尷尬, 我未試過細過我o既男仔:smile_35:
傾下計講下野好快就入正題, 摷下摸下好快就俾佢除哂d衫, 其實我都幾怕係人面前除哂衫, 因為個肚腩好肉酸:smile_24:不過佢淨係一味集中對付我個心口, 都唔知好嬲定好笑......不過可惜丫佢有度唔好, 佢唔肯kiss......呢樣其實都令我唔太enjoy, 可能佢覺得出黎玩要安全, 我有問過佢佢只係話佢唔太鍾意kiss, 但如果我想佢可以錫, 我心諗要講到咁樣我就唔想, 做愛係雙方都要enjoy, 如果有d野要講到出口其實已經冇意思.......果次之後佢每星期都會上黎一次,佢最愛意我用口因為含得佢好舒服 (其實果時練習係想ex enjoy呢樣野, 不過果時冇機會實習) 有一次我地仲玩左縛手, 俾佢用索繩縛住果下都幾驚, 因為唔知佢會做d咩? 之後佢仲要我帶埋眼罩由佢做主去控制我.......我只係feel到佢又錫又啜我粒lin lin, 隻手就不停咁撩我妹妹,我自己聽到自己o既呼吸開始加速, 因為唔知佢下一步會做咩? 突然佢停哂所有動作, 我問佢做緊咩佢又唔出聲(淨係聽到d拉櫃筒聲), 正當我想伸手去除眼罩之際佢突然拎左粒震旦去震我粒豆豆, 佢知我最敏感係果個位, 我"嗯"左一聲就叫佢唔好較咁震, 但佢冇理我仲加埋佢條jj插埋入黎, 我只係可以用大脾夾住佢,佢拉我隻手去拎住隻蛋震住我粒豆豆, 而佢隻手就開始大力搓我個波,好似借力咁插入大力d......好快我已經頂唔順要拎開隻蛋, 佢見我拎開就擰轉我玩狗仔....佢話佢鍾意呢個姿勢, 佢過見我縛住隻手我冇得反抗佢想點都得....佢咁講反而我仲期待因為雙手被縛住唔可以撐起個人只可以趴低再趷高個pat pat..佢先用手指插入黎問我舒唔舒服, 我話我要jj....佢要我講幾次先肯話"咁你準備喇wor".....等左陣佢就插入黎, 佢雙手扶住我個pat pat 前後郁, 時快時慢......有時又打下我問我點解咁好砌? 哈哈...當時我都懶得答佢, 淨係想佢插得大力d.........開始feel到佢想黎, 佢話想我用口幫佢出就拉起我跪係度, 佢除左個dom 就塞條jj入我個口....我又lam又啜佢個龜頭, 再成條含哂用條脷係入面打圈, 好快佢就話要射....佢射哂入黎之後我再啜佢個龜頭, 佢嗌左一聲出黎, 哈哈....佢就訓低左!!

引用:
原帖由 lkc0712 於 2016-10-17 03:12 PM 發表 查看引用來源

搵個真係好既男朋友好過啦
不過呢度難搵D喎
deleted

引用:
原帖由 lkc0712 於 2016-10-17 03:12 PM 發表 查看引用來源

搵個真係好既男朋友好過啦
不過呢度難搵D喎
男朋友呢樣野可遇不可求, 呢度更加唔可以, 除非我地唔係呢個區度識啦~~:smile_19:

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2016-10-17 04:08 PM 發表 查看引用來源

對你冷冷淡淡,你就要諗吓點解?除非你知道佢不止你一個sp,否則你就無可能要求啲咩。有啲人,只係為求上床,滿足佢的獸性,亦問吓自己想要啲咩?
唔諗點解啦~~諗左咪盞自己唔開心, 我有問過佢係咪有同之前d sp 攪野, 但每次佢都只係話我諗多左, 佢只係攰(哈哈, 男人呢個藉口真係好用)
其實我又唔會要求d咩,.....因為都知道大家係邊個位置

引用:
原帖由 sexforanything 於 2016-10-17 04:10 PM 發表 查看引用來源
排定隊啦...師兄
排完可能你會失望:smile_35:

引用:
原帖由 chingchinglwc 於 2016-10-17 04:17 PM 發表 查看引用來源

排完可能你會失望:smile_35:
無期望無失望:smile_30:

:smile_45:
引用:
原帖由 sfattimo 於 2016-10-17 04:20 PM 發表 查看引用來源

無期望無失望:smile_30:
岩, 睇黎我又諗多左

引用:
原帖由 chingchinglwc 於 2016-10-17 04:13 PM 發表 查看引用來源

男朋友呢樣野可遇不可求, 呢度更加唔可以, 除非我地唔係呢個區度識啦~~:smile_19:
咁希望你遇到好人啦

引用:
原帖由 chingchinglwc 於 2016-10-17 04:25 PM 發表 查看引用來源
:smile_45:

岩, 睇黎我又諗多左
已pm^^'可以傾下計

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆