上一頁下一頁
發新話題

秘密情人的自白 (update p.7)

收藏  |  訂閱
130  63.5k

引用:
原帖由 打了兩年飛機 於 2014-2-18 10:30 PM 發表 查看引用來源
其實都幾sweet,不過呢個關係終有一日會完
多點留意下身邊既男性啦,可能會慢慢發現有d夾得埋既~
多謝關心

想問有沒有其他女仔網友(或男網友的女伴)試過做主動?
我跟男友一起3年多,最近才開始懂得做主動引他。
原來,也可以很sweet的。

引用:
原帖由 iamapet 於 2014-2-18 11:59 PM 發表 查看引用來源
我被第一個男朋友教咗一大輪,先夠膽主動引佢。見到佢興奮,我都覺得好得意好high~

之後間唔時都主動引吓佢,不過無幾次之後,我哋就散咗了

引用:
原帖由 iamapet 於 2014-2-18 09:55 PM 發表 查看引用來源

不會,他陪他的家人,我陪我的妹妹。
曾經係男朋友嘅sl
每逢過節,都唔開心

謝謝妳的分享!
説實話,之前有留意到妳的舊post,但對於「玩物」二字很反感,所以沒有按進去。剛剛看完一遍,我想我明白妳的感受。
現在開心就好!

引用:
原帖由 iamapet 於 2014-2-18 11:59 PM 發表 查看引用來源
乜咁遲呀,引男方令佢心猿意馬好考功夫,但一定要做呀,咁先係互愛既表現。

沒有真正經歷,係絕對唔會白明的,祝你幸福!

引用:
支持師妺,活在當下,享受愛情甜蜜。
我同男友kiss時,有時我會主動撫摸他,甚至會伸手入他褲襠摷他,男友不知幾鍾意呢

引用:
我同男友kiss時,有時我會主動撫摸他,甚至會伸手入他褲襠摷他,男友不知幾鍾意呢

引用:
原帖由 dphkg 於 2014-2-19 12:38 PM 發表 查看引用來源

呢D行為真係唔錯,男仔好喜歡.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆