上一頁下一頁
發新話題

玩邪比玩正好、同一個技師二個服務要簽二次小「廢」彩你都傻

收藏  |  訂閱
109  13.2k

得閒要記吓先

Thanks for YOUR HAPPY sharing

唔一定係想溝,如果你給多—些小費,下次再找她就一定有驚喜,否則只能按程序,等等等,然後起机,走走
引用:
原帖由 WINGZEROCUSTOM 於 2011-10-6 05:11 PM 發表 查看引用來源
咁嘅情況係喺你想溝/啅果個先係咁玩啫,呢到d師兄就緊係唔係為啅個js先咁比小費啦...

thx for ching report...............:smile_43:

兩個服務簽兩次我覺得無問題喔

thx for sharing

引用:
原帖由 紅色薰衣草 於 2011-10-6 08:08 AM 發表 查看引用來源
試下儘力解答一下關於小費的見解(希望版主加分鼓勵):

去正埸玩邪骨都係貪佢好玩,要玩正骨唔會搵靚靚妹妹仔(搵佢地鍊正骨真係把撚),通常都係要做完 part I 然後加鐘入 part II,加機塲稅起機,如果紅牌 ...
  我本人對師兄這個見解就真系不會認同,你這個做法是本未倒置。你搞到以後上去玩的師兄只會愈玩愈不開心,你搞到深圳D JS 成為全世界苛索小費最厲害的地方。我希望你會明白需要 JS 做好服務的責任,不是我們顧客的小費,而是深圳班桑拿老板動腦筋的地方,我同意你約會 JS 做私下的服務是需要多給與金錢,但不應該是由你給與小費開始。
          我可以坦白話你知,確有 深圳的 JS 在我面前講一些客人比幾多幾多小費給她們........ 我認為我們作為顧客比小費的立場是一種打賞,而不是賄路,但現在是實在太多像你這種師兄,在深圳破壞正常的市場秩序,搞到深圳已不是我上去玩的首選。

如果你想同 JS 抱抱,如果你想同 JS 玩得開心, 如果你想 JS 給與 你預訂優質房間,如果你想 JS 一開波就同你玩得放後才起機,我可以同你好肯定同你講,只要離開深圳,去一些還未被你這類師兄用小費去污染的地方,一樣可以全部享有,而價錢只是標出來的價錢,一分錢也不會同你收。

最後我真系懇請像你這種師兄出來玩,如果是可不悔改,就切記不要離開深圳,不要去用同樣的方法污染第二個市啦

引用:
原帖由 大陸團長 於 2011-10-5 12:19 PM 發表 查看引用來源
就系咁,搞到我宜家上去都要同d技師將普通話。。。如果唔係 ,人d真係當你系港燦!
還有我想補充,全中國就只有深圳 D JS 夠胆要求人客講普通話,我就曾經甘樣罵過 JS ,5能講普通話系5系5入得來按摩呀!全中國除了深圳以外,全部 JS 都只會需要你有錢出去埋單,話之你講什麼話,我很希望所有這裡的師兄,上到深圳按摩,一律講廣東話。講普通話,我只會留系香港用來揾錢的時候講。我來系消費,不是來學語文的。必須要D JS尊重香港人的文化。

引用:
原帖由 紅色薰衣草 於 2011-10-5 11:53 AM 發表 查看引用來源
如果你明白技師的收入就會明白她們為什麼會面黑!
她們上鐘的薪水只是提成每小時8元,沒有底薪,而且入職需要數仟元按金!
當然,你可以不付小費,那麼,你就不可以怪技師面黑兼無禮貌;如果你經常找同一個技師和簽 ...
Agree X 3

出黎玩...無謂咁孤寒啦...:smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆