上一頁下一頁
發新話題

(請同事們不要移走此帖 Dupplo) 危險才是鐵一般的事實....小心行政拘留 15天

收藏  |  訂閱
93  9.8k

引用:
原帖由 someonehk12345 於 2011-8-15 03:08 PM 發表 查看引用來源
一次覆哂你們,之後唔再覆!
唔係怕左你們,只係廢事又因為激烈討論而關帖。

一直以來,我真係只得二個討點:
1. 北上尋歡危險,沒有人能確定安全上房
2. 有團長不知為了什麼原因,誤導版友問了經理就可以確定 ...
真的.......完....好嘢:smile_38:

~ 這帖完 ~
引用:
原帖由 LWCW 於 2011-8-15 03:14 PM 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 someonehk12345 於 2011-8-15 03:08 PM 發表 查看引用來源

2. 有團長不知為了什麼原因,誤導版友問了經理就可以確定 ...
若果逃避係方法,不失為一個好方法

有人話過你怕咩,版主英明,過往有好多不自量力既,最後都...

你咪話過比雙倍,阿七咪話左得lor,甘盟塞架,我信晒阿七
2. 有團長不知為了什麼原因,誤導版友問了經理就可以確定上房安全。
   甘你又為了什麼原因啊

~ 完 ~
(可惜...:smile_39: 當年施單用頭鎚鑿個足球,唔鑿人心口,幾甘完美)

宅男奇技:
1. 東拉西扯之技
2. 飯煲裡蒸雞
3. 左閃右避之睇你唔到忽略你
4. 叫你爬不存在的文

引用:
原帖由 someonehk12345 於 2011-8-15 03:19 PM 發表 查看引用來源
~ 這帖完 ~

幾有骨氣:smile_o12: 有D懦夫Set 權限關帖

引用:
原帖由 LWCW 於 2011-8-15 03:14 PM 發表 查看引用來源
幻覺:smile_o01: 睇下果面

回覆 1# 的帖子

照玩可也 :smile_34:

引用:
原帖由 someonehk12345 於 2011-8-15 15:08 發表 查看引用來源

早講有團長吖. 你之前話所有田長架!問題討論在所有田長及某一个田長!

引用:
原帖由 someonehk12345 於 2011-8-15 07:04 AM 發表 查看引用來源
各位小心.......不要信上房安全

:smile_o16: :smile_o16:
唔怪得之禁多人pm我

位處「二綫」的沙灣也有多名港人被捉!
引用:
原帖由 someonehk12345 於 2011-8-15 07:04 AM 發表 查看引用來源
各位小心.......不要信上房安全

:smile_o16: :smile_o16:

引用:
原帖由 someonehk12345 於 2011-8-15 15:19 發表 查看引用來源
~ 這帖完 ~

前言!後語!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆