上一頁下一頁
發新話題

舊同學個靚外母 (updated)

收藏  |  訂閱
199  109.9k

:smile_o12: thx for sharing.....

引用:
原帖由 發牢騷 於 2010-7-4 01:27 AM 發表
星加坡咁細,有別墅唔出奇,但膈好遠先有一間就.....
aunty 住 Bukit Timah 區域, 的大屋 + 後園 > 25,000 平方英尺, 係超有錢果類型:smile_34:

佢d超有錢例子: 屋企游泳池有大半個籃球場 size.

據我所知, 整佢世界波(非常彈手好玩)果個新加坡私家整容醫生收左大概20萬港元.

佢d超靚牙(先講明, 係真牙唔係假牙, 但係好靚好齊好白, 濕吻同食蕉一流) 佢個牙醫收左佢大概50萬港元.

佢個髮型師 set 頭一次大概1500 到2500港元, 佢一個星期set 2 到 3 次, 看佢無有 function要去.

佢去修手甲甲, 大概個星期1次, 一次大概1000港元.

養佢好Q昂貴, 好在佢死鬼丈夫有米, 唔使我支付 d $.

唔係點會係屋企都著 Gucci 靚鞋當游水拖鞋 wo!? 貪平? :smile_34:

引用:
原帖由 decemmeimei 於 2010-7-3 11:04 PM 發表

又風騷又夠經驗:smile_47:
去街係我家姐, 她聽見一定好開心, 我同係我契表姐.

係屋企上契, 契表弟契到泳池邊, 大家會心微笑 :smile_34:

新加坡驅風油........哈哈

聽到心郁郁!落場砌返場都好:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 tthui 於 2010-7-4 07:05 AM 發表 查看引用來源
聽到心郁郁!落場砌返場都好:smile_47: :smile_47:
你想找外母咩咩?

新加波師奶..........正

引用:
原帖由 ykdeng0064 於 2010-7-3 09:59 AM 發表 查看引用來源
女人30如狼、40如虎...果然一點也沒錯!!
女人30如狼、40如虎,50就更加坐地吸塵,果然沒錯。。。

[quote]原帖由 smallcannon2002 於 2010-7-4 02:37 PM 發表

女人30如狼、40如虎,50就更加坐地吸塵,果然沒錯。。。

Yes, 熟婦好玩, 似 D o妹成死魚, 伺候.
:smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆