上一頁下一頁
發新話題

我同A先生既美好回憶(2),呢個係最後一個分享

收藏  |  訂閱
279  25.0k

引用:
原帖由 gum717 於 2009-8-9 05:26 PM 發表 查看引用來源

咁就更係啦......:smile_35:

出街....下次傾過...........:smile_15:
拜拜...................:smile_o07:

樓主 , 既然決定左,
俾心機養大個囝囝喇!!!!

引用:
原帖由 honeysock 於 2009-8-9 06:00 PM 發表 查看引用來源
樓主 , 既然決定左,
俾心機養大個囝囝喇!!!!
放心啦,我而家會架,圖圖係我既一切:smile_o05:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-8-9 06:02 PM 發表 查看引用來源

放心啦,我而家會架,圖圖係我既一切:smile_o05:
生左bb, 生活會同以前好唔同, 責任大左好多,
唔可以再同以前一樣咁任性, 壓力都幾大,
多d 搵朋友傾計!!!

引用:
原帖由 honeysock 於 2009-8-9 06:07 PM 發表 查看引用來源

生左bb, 生活會同以前好唔同, 責任大左好多,
唔可以再同以前一樣咁任性, 壓力都幾大,
多d 搵朋友傾計!!!
放心啦,多謝你關心,而家日日都有朋友陪我傾計既,

而且湊住仔仔我冇出街好耐啦:smile_o13:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-8-9 06:09 PM 發表 查看引用來源

放心啦,多謝你關心,而家日日都有朋友陪我傾計既,

而且湊住仔仔我冇出街好耐啦:smile_o13:
困得太耐係屋企又會好 悶,
間中都要搵人頂下, 你行開去散心!!!
祝你幸福!!!

我都支持妳嘅訣定:smile_o12: 撐住吖(圖圖會好乖同孝順妳架妈咪)以上係代圖圖講嘅:smile_o06:
加油吖

引用:
原帖由 honeysock 於 2009-8-9 06:13 PM 發表 查看引用來源

困得太耐係屋企又會好 悶,
間中都要搵人頂下, 你行開去散心!!!
祝你幸福!!!
我有時會同圖圖2人世界去行街街既,多謝你祝福我地:smile_o05:

引用:
原帖由 vincent.w 於 2009-8-9 06:14 PM 發表 查看引用來源
我都支持妳嘅訣定:smile_o12: 撐住吖(圖圖會好乖同孝順妳架妈咪)以上係代圖圖講嘅:smile_o06:
加油吖
多謝你呀,而家隻臭豬係咁撩我玩緊:smile_o08::smile_o01:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-8-9 06:24 PM 發表 查看引用來源

多謝你呀,而家隻臭豬係咁撩我玩緊:smile_o08::smile_o01:
咁咪好囉圖圖撩妳玩喎羨慕死我喇:smile_o12:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆