上一頁下一頁
發新話題

早幾日有師兄話比有錢佬呃錢(原來張單係甘既)

收藏  |  訂閱
497  29.1k

引用:
原帖由 龍之忍者 於 2009-8-6 06:55 PM 發表 查看引用來源
平均380一個人頭,可以接受,只係提出一點,每個人去玩嘅budget都唔同(即每個人把尺都唔同),所以嗰位c-hing覺得貴都唔覺有乜特別.
咁又係!
有人百五蚊一Q話貴,
有人千五蚊一Q話平!:smile_o10:

R兄近排CP打風情況如何??

引用:
原帖由 .RYU. 於 2009-8-6 06:57 PM 發表 查看引用來源

樓主話二送一 , 不過送個四支就冇係單到 SHOW 出來 !

最尾個兩支係經理超送既 , 所以要入單 !

四千幾找數 , 間場至多送兩支紅數 , 十幾碟小食 , 真係當班客係乞兒 !

:smile_o01: :smile_o01: :smile_ ...
哦, 即係8送6, 算係甘啦...

不過班客一行10幾人來玩, 間場應該識做D 啦, 送多D野食/飲, 個客開心先有下次架...

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2009-8-6 06:55 PM 發表 查看引用來源

啱喎....討論區係要嚟討論喎:smile_38:
禁多野講 禁你去不去:smile_38:

引用:
原帖由 極劍池亞 於 2009-8-6 06:46 PM 發表 查看引用來源
今日唔見d傻仔基x四,x星矢出帖反0既,oh sorry,有曬證據,俾其他ching小到反唇就有:smile_30: :smile_30: :smile_30:
有乜証據呀?:smile_30::smile_30:

平均380一個人頭,嫌貴就唔好去東莞la,超市3.5一支大啤自斟自飲,100蚊飲死你,長城干紅超市28蚊支,1000蚊又飲死你,和諧號究貴la,40蚊,0個位ching唔順便插埋上面鉄路局0既:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 htl 於 2009-8-6 07:05 PM 發表 查看引用來源

哦, 即係8送6, 算係甘啦...

不過班客一行10幾人來玩, 間場應該識做D 啦, 送多D野食/飲, 個客開心先有下次架...
真係多送既至係得兩支 !

酒牌上面寫既二送一 , 咪又係數字遊戲 !

:smile_o13: :smile_o13: :smile_o13:

引用:
原帖由 天馬座‧星矢 於 2009-8-6 07:09 PM 發表 查看引用來源
有乜証據呀?:smile_30::smile_30:
你又同企傻呀

唔通同你d冇膽出聲0既人傻咩

引用:
原帖由 不机 於 2009-8-6 07:11 PM 發表 查看引用來源
你又同企傻呀
得閒傻下幾好丫!
唔係典同企溝通!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆